24.11.2022

Onnea uusi Platina-partnerimme, Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy!

Tilitoimisto Markku Mäkelä on nyt Platina-partneri

Lämpimät onnittelut Platina-tasolle noususta, Tilitoimisto Markku MäkeläProcountorin Partneriohjelma on suunniteltu kasvuhaluisille tilitoimistoille, jotka haluavat kehittyä edelleen Procountor-ohjelmiston käytössä ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Mistä tunnistaa Platina-tason tilitoimiston? Platina-tilitoimistolla on vähintään 100 Procountoria käyttävää asiakasta ja vähintään yksi auktorisoitu osaaja sekä kolme sertifioitua osaajaa. 

”Otimme Procountorin käyttöömme kolme vuotta sitten ja Platina-tason saavuttaminen tässä ajassa on huikea suoritus! Kiitos tästä hienosta saavutuksesta kuuluu erityisesti mahtavalle ja kehittymishaluiselle henkilöstöllemme, joka on innokkaasti vienyt toimintaamme kohti sähköisempää taloushallintoa.”

Johanna Marttila, Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy

Johanna kiittää lisäksi koko yrityksen asiakaskuntaa, jotka ovat ennakkoluulottomasti lähteneet mukaan sähköisiin palveluihin ja ottaneet ne omakseen. Tilitoimiston tavoitteena on tehdä taloushallinnosta helppoa, jotta yrittäjä voi keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen.

”Meille onkin tärkeää, että voimme tarjota yhteiskäyttöisen, tehokkaan ja helppokäyttöisen ohjelmiston talousasioiden hoitamiseen. Toimintamme tulee perustumaan myös tästä eteenpäin rautaiseen ammattitaitoon sekä laadukkaaseen ja asiakaslähtöiseen palveluun”, Johanna kertoo.

Lämpimät onnittelut!