27.07.2021

Tervetuloa Procountor Kulta-partnerien joukkoon, Optimi Talouspalvelut Oy OPT!

Procountor Kulta-partneri: Optimi Talouspalvelut Oy OPT

Partneriohjelmamme sai jälleen uuden tilitoimistokumppanin, kun Optimi Talouspalvelut Oy OPT nousi Kulta-tasolle. Lämpimät onnittelut!

Kulta-partnerit ovat Accountor Finagon aktiivisia yhteistyökumppaneita, joille liiketoiminnassa sähköisen taloushallinnon palveluiden tarjoamisella on keskeinen osa.


Mitä Accountor Finagon partneriohjelma ja Kulta-tasolle nouseminen merkitsevät teidän yrityksellenne?

”Oikeat kumppanit ovat meille tärkeitä ja Procountor on suomalaisista taloushallinnon ohjelmistoista vuonna 2021 mielestämme paras. Olemme nopeasti kasvava erityisesti kasvu- ja rakennusyritysten sekä perustajaurakoitsijoiden tilitoimisto ja talouspäällikköpalvelujen tuottaja.

Tarjoamme peruskirjanpidon lisäksi laajasti muita taloushallinnon palveluja kuten budjetoinnin tukea, kustannuslaskentaa sekä kassan, tuloksen ja verotuksen optimointia. Autamme myös sopimusjuridiikan pulmissa sekä yritysjärjestelyissä.

Tärkeä palvelualue on myös liiketoiminta-analytiikka ja räätälöidyt Power BI -mallit, jotka yhdistämme Procountorin lisäksi niin toiminnanohjaukseen kuin myynnin ja markkinoinnin järjestelmiin ja autamme näin kehittyvää yritystä ymmärtämään laajemmin, mikä toimii ja mikä ei. Kutsumme näitä palveluja Personal Business Trainer -palveluiksi.

Procountor on joustava järjestelmä, joka mahdollistaa loppukäyttäjän suuntaan mahdollisimman automatisoidun ja vaivattoman taloushallinnon, ja josta saa tarvittavat tiedot helposti ulos vaativampaan analyysiin, mikä tekee Personal Business Trainer – palveluistamme mahdollista. Tämä yhdistelmä tekee kumppanuuden Accountor Finagon ja Procountorin kanssa meille erityisen arvokkaaksi”, kertoo Janne Grönroos Optimi Talouspalvelut Oy OPT Oy:stä.

Lämpimät onnittelut!