05.01.2022

Tervetuloa Platina-partneriksi, Y-Tili Oy!

Lämpimät onnittelut Platina-tasolle noususta, Y-Tili Oy! Accountor Finagon Partneriohjelma on suunniteltu kasvuhaluisille tilitoimistoille, jotka haluavat kehittyä edelleen Procountor-ohjelmiston käytössä ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Mistä tunnistaa Platina-tason tilitoimiston? Platina-tilitoimistolla on vähintään 100 Procountoria käyttävää asiakasta ja vähintään yksi auktorisoitu osaaja sekä kolme sertifioitua osaajaa. 
Mitä Accountor Finagon partneriohjelma ja Platina-tasolle nouseminen merkitsevät teidän yrityksellenne?

”Accountor Finagolla ja tilitoimisto Y-Tili Oy:llä on ollut noin vuoden pituinen Onni-projekti. Projektin päätavoitteeksi asetettiin sähköisen taloushallinnon voimakas lisääminen sekä koko henkilökunnan osaamisen kartuttaminen asiakasyritysten taloushallinnon hoitamisessa sähköisesti, Procountor-ohjelmistolla.

Projektin aikana saamamme erinomaisen koulutuksen ja ohjauksen myötä asettamamme keskeiset tavoitteet toteutuivat ja saavutimme Platina-tason!

Platina-tasolle nousemisella haluamme kertoa nykyisille ja uusille asiakkaillemme sen, että henkilökuntamme hallitsee nyt erinomaisesti nykyaikaisen, kehittyvän ja sähköisen Procountor-ohjelmiston käytön.

Haluan kiittää projektissa mukana olleita Accountor Finagon ammattilaisia sekä tilitoimistomme ahkeraa ja motivoitunutta henkilökuntaa onnistuneesta Onni-projektista ja noususta Procountor Platina-Partneriksi”, toteaa toimitusjohtaja Teuvo Välikangas Y-Tili Oy:stä.

Onnittelemme lämpimästi! 💜