01.12.2023

Uudet, graafiset ja reaaliaikaset raportit päätöksen tukena

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja uudistamme parhaillamme graafisia raportteja. Ensimmäinen uusi graafinen raportti, myynnin raportointi, on jo julkaistu. Tulemme tekemään siihen  lähitulevaisuudessa vielä muutamia parannuksia, jotta se olisi tietosisällöltään samankaltainen kuin nykyinen myynnin raportointi. Lisäksi tulemme julkaisemaan uudet versiot myös muista graafisista raporteista vuoden 2024 aikana. 

Raportointiuudistuksen keskiössä on ollut visuaalisuus ja helppokäyttöisyys. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja selkeä. Sen avulla varsinkin uusien käyttäjien, sekä yritys- että tilitoimistoasiakkaiden, on helpompi opetella käyttämään uusia raportteja. Lisäksi raportit ovat reaaliaikaisia, eli data on aina nykyhetkessä – asiakas voi luottaa siihen, että Procountorissa näkyvää dataa on turvallista hyödyntää päätöksenteon tukena. Raportteja on myös mahdollista ottaa ulos jatkojalostettavaksi. 

Myynnin raportointi – uudet ominaisuudet 

Raporttien uuden visuaalisen ilmeen ja reaaliaikaisuuden lisäksi olemme tehneet myös muutamia pieniä parannuksia myynnin raportointiin. Käyttäjä voi valita haluaako tarkastella myynnin kehitystä päivä-, viikko-, kuukasi-, kvartaali-, puolivuosi- vai vuositasolla. Tämän lisäksi raportilta pääsee nyt tarvittaessa porautumaan tietoihin eli siirtymään tositteelle asti. 

Raporttikohtaisia uusia ominaisuuksia  kehitetään myös tulevaisuudessa asiakaspalautteiden pohjalta. Jos haluat olla mukana kehittämässä uusia raportoinnin työkaluja, liity Procountor Friends -yhteisöön.