18.04.2024

Tili a+ tarjoaa Procountor-asiakkaille edullisen yrityspankkitilin 

Alisa Pankki ja Accountor Finago tuovat markkinoille suomalaisille Procountor-asiakkaille tarjottavan Tilia+-yrityspankkitilin. Tilia+-yrityspankkitili on Alisa Pankin tarjoama yrityksen käyttötili, joka sisältää pankkiyhteyden Procountoriin. Tilia+ on tarkoitus julkaista Procountor-asiakkaiden saataville kesän 2024 aikana. 

Tilia+-yrityspankkitili on edullinen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat säästää pankkiyhteyden kautta veloitettavista maksuista. Tilia+-asiakkaille ei tule tapahtumakohtaisia kustannuksia, kuten perinteisissä yrityspankkitileissä. Asiakas maksaa palvelusta ainoastaan kiinteän kuukausimaksun. Tämän lisäksi Tilia+ -yrityspankkitilillä oleville varoille maksetaan kilpailukykyistä talletuskorkoa. 

”Meille tili a+ on askel kohti parempia pankkipalveluita pienyrityksille. Haluamme ratkaista pienyritysten pankkipalveluiden kenties suurimman haasteen, eli pankkitilin ja taloushallinnon ohjelmiston välisen tiedonsiirron. Aikaisemmin tiedonsiirto on ollut kallista ja kankeaa. Nyt siitä tehdään edullista ja lähes reaaliaikaista. Tili a+ aidosti auttaa kaikkia taloushallinnon ohjelmistoa käyttäviä sidosryhmiä.” kertoo Accountorilla pankkipalveluita kehittävä Juho Putkonen. 

Lue lisää ja liity odotuslistalle