Accounting Rocks - Susanna

Procountor asiakastarina: Accounting Rocks

Accounting Rocks on tilitoimisto, jossa asiakkaat saavat henkilökohtaista palvelua ja ihmiset kohdataan ihmisinä.

Taustalla kuitenkin vaikuttaa robotti nimeltä Jack, joka mahdollistaa Susannalle tiimeineen paremman hallinnan töiden seurantaan sekä antaa luotettavaa tietoa koko asiakaskunnasta ja tuo lisäarvoa aina asiakkaalle asti.

Accounting Rocksissa rokki soi ja taloushallintoa tehdään isolla sydämellä asiakkaan tarpeen mukaan. Lähtökohtana kuitenkin on, että työvälineet ovat sähköisiä ja tekoälyä hyödynnetään. Tämä mahdollistaa, että asiakasta voidaan palvella entistä laadukkaammin ja tarjota ihmisläheistä palvelua, josta asiakas aidosti hyötyy.

Yksi tämän mahdollistavista palveluista on Accounting Rocksin hyödyntämä Jackbot-ohjelmisto, joka helpottaa tilitoimiston arkea ja samalla seuraa asiakkaiden liiketoiminnassa tapahtuvia muutoksia.

Kirjanpitäjän kakkosmuisti

Jackbot on tilitoimiston luottokumppani, joka helpottaa kirjanpitäjän arkea organisoimalla töitä ja muistuttamalla tärkeistä tehtävistä. Jackbot lähettää kirjanpitäjälle viikoittain raportin, mikä heidän asiakkaidensa tilanne on ja samalla se toimii näppäränä työjonona.

”Jackbot on mullistanut merkittävästi tilitoimistomme arkea heti käyttöönotosta alkaen. Aiemmin työntekijöillä oli omia exceleitä, joilla seurattiin asiakastöitä, mutta nyt Jack tekee sen puolestamme”, Susanna kertoo.

”Jackbot on yhtenäistänyt käytäntöjä ja luonut turvaa, että tärkeät työtehtävät ovat aidosti seurannassa. Jackin paras piirre on, että se muistuttaa esimerkiksi viisi arkipäivää ennen arvonlisäveropäivää, että montako arvonlisäveroa on vielä jäänyt tekemättä. Se toimii taustalla koko ajan meidän kakkosmuistinamme”, Susanna jatkaa.

Sen lisäksi, että kirjanpitäjät voivat vaivattomasti organisoida omia töitään, myös tilitoimiston omistajan näkökulmasta Jackbot tuo lisäarvoa koko asiakaskunnan seurantaan. Susanna hakee tietoa tilitoimistonsa asiakkaista ja pystyy helposti seuraamaan, mikä koko asiakaskunnan tilanne on.

”Jackbot on mullistanut myös minun arkeani, koska pystyn helposti seuraamaan koko asiakaskunnan kehittymistä yhdestä paikasta eikä minun enää tarvitse kerätä tietoa käsin eri lähteistä.”

Susanna Salminen, Partner

Accounting Rocks - Susanna

Jackbot on robottityöntekijämme

Accounting Rocksin kirjanpitäjiltä Jackbot saa myös kiitosta. Jackbot on merkittävä osa tilitoimiston arkea ja viikoittaisia rutiineja eikä enää muisteta aikaa ennen Jackbottia.

”Kirjanpitäjät luottavat, että Jack muistaa, jos he eivät itse muista jotain asiaa. Siitä tulee turvallinen olo. Jos hetken ajattelee, että olenko muistanut jonkun deadlinen, niin Jackbotista sen voi tarkistaa. Tästä tulee fiilis, että oma työjono on hallinnassa”, Susanna kertoo.

Myös Accounting Rocksin asiakkaat tietävät, että Jack niminen robotti on töissä tilitoimistossa. Sen lisäksi, että Jack pitää huolen töiden ajantasaisuudesta, se tuottaa arvokasta tietoa esimerkiksi asiakkaan toimialasta ja tekee oivallusraportteja.

”Jackbot on ennen kaikkea luotettava. Kertaakaan ei ole ollut tilannetta, etteikö me voitaisi luottaa Jackin tekemiin työtehtäviin. Minulle se on tärkein asia”, Susanna painottaa.

”Voin lämpimästi suositella Jackbottia muillekin tilitoimistoille. Tilitoimistossa työskennelleenä tiedän sen epävarmuuden tunteen, onko kaikki työtehtävät tehtynä deadlineen mennessä. Se on kuluttavaa. Jos on vastaava työkalu, mikä aidosti saa mielenrauhaa sillä, että asiat ovat seurannassa niin se on sen arvoista”, Susanna summaa.

Susannan TOP 3 lista Jackbotista

  1. Ajantasainen ja luotettava tieto
  2. Data koko asiakaskunnan tilanteesta
  3. Lisäarvoa asiakkaille oivallusraporteilla ja toimialavertailuilla

Lisätietoja

Blogi: Robottien kuulumiset, Accounting Rocks >>

Tilitoimisto, mikäli harkitsette Jackbotin käyttöönottoa, voitte ottaa yhteyttä Susannaan, kuullaksenne lisää heidän kokemuksistaan Jackbotin käytössä.

Susanna Salminen
Accounting Rocks Oy
www.accountingrocks.fi

Helpota arkeasi ja kehity tiedolla

Jackbot helpottaa jo yli 500 tilitoimiston ammattilaisen arkea.

Nosta tilitoimistosi suorituskyky uudelle tasolle ja ota Jackbot käyttöön.