Procountor asiakastarina: ADD Taloushallinto Oy

ADD Taloushallinto Oy on aktiivinen talous- ja palkkahallinnon asiakaspalvelija Helsingin keskustassa. Tilitoimistolla on asiakkaina laaja kirjo asiantuntijaorganisaatioita useilta eri toimialoilta sekä ulkomaisten yritysten tytäryhtiöitä. Kasvuyritykset, Tekes-hankkeet ym. ovat ADD Taloushallinnolle arkipäivää. Tilitoimisto pyrkii asiakaskohtaisiin palveluihin ja 100 % sähköisyyteen asiakassuhteissaan. Procountorin avulla he voivat tarjota laadukasta ja monipuolista taloushallintoa raportointeineen sekä talouspäällikköpalveluita kustannustehokkaasti.

”Procountorin parhaita ominaisuuksia ovat mielestäni se, että ohjelmisto on käytettävissä aina ja kaikkialla sekä se, että tilitoimistolla ja asiakkaalla on yhteinen ja reaaliaikainen näkymä kaikkeen taloustietoon. Myös se, että Procountor toimii kaikilla laitteilla ilman ohjelmistoasennuksia on suuri etu.” partner Lauri Mertaoja ADD Taloushallinto Oy:stä kertoo.

”Asiakkaat kehuvat myyntilaskujen lähettämisen helppoutta ja ostolaskujen kätevää käsittelyä. Kaiken kaikkiaan nämä säästävät yrityksen aikaa! Tilitoimiston arki helpottuu sähköisyyden ja tyytyväisten asiakkuuksien myötä – enää ei ole huolta puuttuvista tositteista tai epäselvistä mapeista.” Mertaoja kiittelee.

”Procountoriin on helppo siirtyä vaikka kesken tilikauden. Asiakastyytyväisyys lisääntyy heti kun ohjelmisto on opetettu heille ja käytössä.” Mertaoja toteaa.

”Mainoslause ’Ystävällinen taloushallinnon ohjelmisto’ pitää paikkansa sekä ohjelmiston että Procountorin henkilöstön suhteen.” Mertaoja kuittaa.

Tilitoimisto, mikäli harkitsette Procountorin käyttöönottoa, voitte ottaa yhteyttä referenssin antajaan kuullaksenne lisää heidän kokemuksistaan Procountorin käytössä:

Lauri Mertaoja
ADD Taloushallinto Oy
www.addoy.fi

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa ilmaiset tutustumistunnukset esittely-ympäristöön

Kokeile MAKSUTTA