Procountor Sopimuskoneen asiakastarina: Bullet Taloushallinto Oy

Tilitoimiston avuksi sopimusten laatimiseen rientää Procountor Sopimuskone, joka helpottaa tilitoimistojen työtä. Sopimuskoneesta tilitoimisto löytää kaikki tärkeimmät yritystoiminnan asiakirjamallit, mikä nopeuttaa laadukkaan palvelun tuottamista asiakkaille. Juristien laatimilla sisällöillä varustetut sopimussisällöt takaavat laadukkaan palvelun ripeästi.

Bullet Taloushallinto Oy:n Taina Pelkonen ja Susanna Kallio halusivat kokeilla Procountor Sopimuskonetta, koska he olivat kuulleet sen hyödyistä kollegoiltaan ja lukeneet tuotteesta Accountor Finagon viestinnästä.

”Procountor Sopimuskone pienentää kynnystämme sopimusten laatimiseen, koska palvelusta löytyvät valmiina lainmukaiset sopimussisällöt.”

”Palvelu tukee tilitoimistomme asiantuntijapalveluiden myyntiä ja ajatusta kirjanpitäjästä talouspäällikkönä.”

Taina Pelkonen ja Susanna Kallio
Bullet Taloushallinto Oy

Lataa maksuton oppaamme: Juridisesti pätevä tilitoimisto

Opas tarjoaa asiantuntijatehtävääsi tukevaa tietoa oikeudellisista seikoista, joista sekä sinun että asiakasyritystesi kannattaa olla selvillä.

Procountor Sopimuskone – helpoin tapa tehdä sopimus luotettavilla juridisilla sisällöillä ilman huolta

Sopimuskone on yli 10 000 yrityksen hyödyntämä ja se on tarkoitettu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Sopimuspohjat löytyvät suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Henkilö käyttää Procountor Sopimuskonetta läppärillä. Henkilö on kuvan vasemmassa laidassa selin. Kuva tarkentuu läppärin näyttöön.