Kokemuksia Sopimuskoneesta: Bullet Taloushallinto Oy

Sopimuskone mahdollistaa tilitoimistolle laajemman palveluntarjonnan. Sopimuskoneesta tilitoimisto löytää kaikki tärkeimmät yritystoiminnan asiakirjamallit, mikä nopeuttaa laadukkaan palvelun tuottamista asiakkaille.

Helpottaa tilitoimistojen työtä

Tilitoimiston avuksi sopimusten laatimiseen rientää Sopimuskone, joka helpottaa tilitoimistojen työtä. Sopimuskoneesta tilitoimisto löytää kaikki tärkeimmät yritystoiminnan asiakirjamallit, mikä nopeuttaa laadukkaan palvelun tuottamista asiakkaille. Juristien laatimilla sisällöillä varustetut sopimussisällöt takaavat laadukkaan palvelun ripeästi.   

Bullet Taloushallinto Oy:n Taina Pelkonen ja Susanna Kallio halusivat kokeilla Sopimuskonetta, koska he olivat kuulleet sen hyödyistä kollegoiltaan ja lukeneet tuotteesta Procountorin viestinnästä.

– Kun Sopimuskoneen myyjä soitti meille loppuvuodesta 2019, päätimme tutustua tuotteeseen. Sovimme etäesittelyn, ja otimme sen jälkeen tuotteen käyttöön, Taina ja Susanna kertovat.

– Sopimusten laatiminen Sopimuskoneen avulla on helppoa. Palvelun käyttö on sujuvaa, se ohjaa hyvin käyttäjäänsä. Sopimuskone tarjoaa monipuolisesti erilaisia sopimuksia, joten työmme nopeutuu, voimme olla varmoja sopimussisältöjen oikeellisuudesta, eikä aikaa kulu sopimusten arkistointiin, koska ohjelma hoitaa sen. Tarvittaessa sopimukset löytyvät helposti palvelusta eikä niitä enää tarvitse kaivella arkistoista.

Procountor Sopimuskone, nainen kuvassa keltainen huppari päällään

Sopimuskone mahdollistaa palveluntarjonnan laajentamisen

Bullet Taloushallinto Oy:ssä palvelun käyttöönotto sujui hyvin – pikkuhiljaa.

– Itse käyttöönotto oli helppo. Emme tarvinneet erillisiä käyttöohjeita, koska ohjelma ohjaa sopimusten luomisessa. Katsoimme myyjän kanssa läpi esittelyvideon ja tilin luomisen. Se riitti.

– Otimme taloyhtiöiden kirjanpidon mukaan tilitoimistomme palvelutarjontaan Sopimuskoneen kanssa samaan aikaan. Taloyhtiöiden kirjanpidossa hyödynnämme Sopimuskoneen sopimuksia, esimerkiksi hallituksen pöytäkirjaa, Taina ja Susanna sanovat.

Procountor Sopimuskone, nainen kuvassa sininen paita päällään

Millaisia muutoksia olette havainneet työssänne sen jälkeen, kun otitte Sopimuskoneen avuksenne?

– Koska meiltä löytyy nyt valmiit sisällöt erilaisille sopimuksille, olemme lisänneet hinnastoomme asiantuntijapalvelut. Myös asiakkaat ovat huomanneet tämän, ja saamme nykyään toimeksiantoja sopimuksen tekoon. Sopimuskone pienentää kynnystämme sopimusten laatimiseen, koska palvelusta löytyvät valmiina lainmukaiset sopimussisällöt.

– Asiakkaille ei tulisi välttämättä mieleen pyytää meiltä apua sopimusten laatimisessa, jos emme tarjoaisi palvelua itse aktiivisesti hinnastossamme. Ilman Sopimuskonetta emme itse uskaltaisi lähteä myymään tällaista palvelua. Palvelu tukee tilitoimistomme asiantuntijapalveluiden myyntiä ja ajatusta kirjanpitäjästä talouspäällikkönä, Taina ja Susanna kertovat.

Bullet Taloushallinto Oy:n Taina ja Susanna sanovat, että parasta Sopimuskoneessa on ehdottomasti sen helppous, monellakin tasolla. Tilitoimistoammattilaisen ei tarvitse käyttää tunteja sopimusten luomiseen ja yksityiskohtien tarkistamiseen. Palvelussa olevat sopimukset ovat räätälöitävissä laaja-alaisesti, eikä kirjanpitäjän tarvitse muistaa ulkoa kaikkia sopimusteknisiä kiemuroita, koska palvelu ohjaa hyvin eteenpäin.

– Aiemmin emme tarjonneet lainkaan kauppakirjapohjia palveluna asiakkaillemme, ja tarkistutimme kaikki asiakirjat juristeilla. Nyt voimme tehdä sopimukset suoraan asiakkaalle helposti.

Sopimuskonetta Bullet Taloushallinto Oy:ssä käyttää jatkossa koko viisi henkinen henkilökunta. Erityisesti sen apu korostuu tilinpäätösaikana, jolloin tilitoimistossa laaditaan erilaisia kokouspöytäkirjoja.

– Käytetyin sopimussisältömme on yhtiökokouspohja, joka tehdään automaattisesti tilinpäätöksen yhteydessä, Susanna ja Taina summaavat.

Top 6 sopimukset, joihin Bullet Taloushallinto Oy hyödyntää Sopimuskonetta:

  • Yhtiökokouspöytäkirjat
  • Hallituksen kokouspöytäkirjat
  • Kauppakirjat
  • Valtakirjat
  • Velkakirjat
  • Tietosuojaselosteet.

Sopimuskone – helpoin tapa tehdä sopimus luotettavilla juridisilla sisällöillä ilman huolta

Sopimuskone on yli 10 000 yrityksen hyödyntämä ja se on tarkoitettu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Sopimuspohjat löytyvät suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Henkilö käyttää Procountor Sopimuskonetta läppärillä. Henkilö on kuvan vasemmassa laidassa selin. Kuva tarkentuu läppärin näyttöön.