Procountor osana opintoja

Procountorilla teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa tarjoamalla Procountorin oppilaitoskäyttöön. Pyrimme tukemaan taloushallinnon opintoja ja varmistamaan, että opiskelijat pääsevät käyttämään laajasti työelämässä käytettyä ohjelmistoa jo ennen ensimmäisiä oman alan työpaikkoja.

Business College on käytännyt laajasti Procountoria niin kirjapidon, palkanlaskennan, laskutuksen kuin reskontrankin opetukseen.

“Procountor on vahvasti osa opintoja. Jo taloushallinnon opintojen alussa, teorian opetuksessa, Procountorin avulla voi helposti visualisoida, miten esimerkiksi raportointi oikeasti toimii”, kertoo Marjut Kurvinen, Business Collegen taloushallinnon opettaja.

Opinnoissa käydään ensin läpi taloushallinnon teoriaa, jonka jälkeen opiskelijat pääsevät kiinni käytäntöön Procountorissa, omien ympäristöjen kautta. Opiskelijat tutustuvat eri ominaisuuksiin monipuolisten tehtävien kautta.

“Käymme ensin yhdessä rauhassa läpi Procountorin toiminnallisuuksia, jonka jälkeen opiskelijat pääsevät tekemään itsenäisesti tehtäviä omaan tahtiinsa. Erityisesti kirjapidon tehtävät ovat olleet mieluisia”, toteaa Marjut.

Sertifiointi motivoi syventymään ohjelmistoon

Opiskelijoille tarjotaan myös mahdollisuus suorittaa Procountorin sertifiointikoe. Sertifiointikoe testaa laajasti tietämystä ohjelmasta ja sen eri toiminnoista.

“Sertifiointi on hieno mahdollisuus opiskelijoille ja monia se onkin motivoinut syventymään vielä enemmän ohjevideoiden kautta Procountoriin. Koe haastaa opiskelijoita myös soveltamaan opittua.” sanoo Marjut.

työtodistus kuvassa nainen läppärin takana

Tuomme yhteen opiskelijat ja tilitoimistot

Tarjoamme oppilaitoksille Procountorin opetuskäyttöön, ja oppilaitoksista valmistuu sertifioituja Procountor-osaajia työelämän tarpeisiin.

Procountor Oppilaitosakatemia on yhteistyömallimme, joka tuo yhteen sertifioituneet opiskelijat sekä työnantajat: Procountor-tilitoimistot. Tilitoimistot ilmoittavat tarpeensa uusista osaajista meille, ja me jaamme tiedot oppilaitoksille.