Procountor-asiakastarina: Domesta Oy

Sähköisen taloushallinnon suurimmat hyödyt Domesta Oy:lle ovat riippumattomuus ajasta ja paikasta sekä taloustietojen ajantasaisuus.

Rakennuspalveluita yksityisille talonrakentajille ja rakennusliikkeille tarjoava Domesta Oy siirsi vuonna 2014 taloudenpitonsa sähköisen pilvipalvelun järjestelmään Procountoriin.

”Paljon on muuttunut. Nyt näemme lukujen taakse reaaliaikaisesti. Ymmärrys omaa tekemistä ja päätöksiä kohtaan on kasvanut, kun taloutta pääsee seuraamaan ajantasaisesti”, summaa toimitusjohtaja Kyösti Lehtola.

”Ohjelma on helppokäyttöinen ja automaattinen. Yksi konkreettinen hyöty ovat hakutoiminnot. Esimerkiksi vanhojen ostolaskujen hakeminen uusien ostojen vertailukohdaksi on nopeaa. Aiemmin vanhoja laskuja täytyi kaivella mapeista ja arvailla, mistä mitäkin löytyy”, kertoo Lehtola.

Siirtymä edellisestä järjestelmästä Procountoriin ei vaatinut Domestassa suurempia ponnisteluja. Tilitoimisto oli apuna, mutta Lehtola kertoo, että järjestelmää oppi käyttämään itsekin nopeasti, koska käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja varsin helppo.

Domesta Oy on vuonna 2008 perustettu rakennusalan yritys, joka tarjoaa vuosien kokemuksella ja osaamisella korjaus- sekä uudisrakentamisen kokonaispalveluita. Yrityksen arvoja ovat rehellisyys, kunnioitus, ekologisuus ja tulos. Lue koko referenssi blogista.

”Paljon on muuttunut. Nyt näemme lukujen taakse reaaliaikaisesti. Ymmärrys omaa tekemistä ja päätöksiä kohtaan on kasvanut, kun taloutta pääsee seuraamaan ajantasaisesti.”

Kyösti Lehtola
Toimitusjohtaja, Domesta Oy

Yritys: Domesta Oy
Toimiala: Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen
Henkilöstömäärä:
Yrityksen verkkosivut: www.domesta.fi

Voit kokeilla Procountoria heti!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa maksuttomat tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.