Procountor asiakastarina:
EMU Growth Partners Oy

EMU Growth Partners tarjoaa sähköisen taloushallinnon palveluita laajalla kattauksella. Tilitoimisto on erikoistunut palvelemaan erityisesti asiantuntija-, startup ja kasvu- sekä yrittäjävetoisia yrityksiä. EMU tarjoaa kattavan tuen yrityksen erilaisiin tilanteisiin ja elinkaaren vaiheisiin lakisääteisten kirjanpito- ja raportointivelvollisuuksien hoitamisesta aina talouskonsultointiin, lakipalveluihin, henkilöstöhallintoon ja palkanlaskentaan saakka.

Lapsuudenystävät yhdistivät voimansa ja syntyi menestyvä tilitoimisto

EMUn tarina alkoi vuonna 2007, kun lapsuudenystävät, Samuli ja Pekka, aloittivat kirjanpidon tekemisen kaveripiirinsä startup-yrityksille. Alusta alkaen oli selvää, kuinka merkittävä osa asiakaspalvelu on koko tilitoimiston toiminnassa.

Edelleen EMUn toimintaa määrittää ihmisläheiset arvot ja empaattisuus yhdistettynä hyvään tekemisen meininkiin. EMUlla on asiakkaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Sen lisäksi, että EMUn nokka näyttää eteenpäin, se auttaa asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa ohjaamalla heitä oikeaan suuntaan.

EMU Growth Parners | Tilitoimisto

Ajantasainen ja laadukas kirjanpito

”Procountorin parhaimpia ominaisuuksia ovat mielestäni sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Ei tarvitse olla ohjelmistoguru osatakseen käyttää Procountoria ja sillä voi tehdä koko yrityksen taloushallinnon reskontrasta tilinpäätökseen ja palkanlaskennasta talouden suunnitteluun. Procountorin avulla yrittäjällä ja kirjanpitäjällä on aina ajantasainen taloustieto saatavillaan.” EMUn toimitusjohtaja Samuli Saviala kuvailee.

”Meillä on ollut Procountor käytössä toimintamme alusta alkaen, emmekä osaisi kuvitella toimintaamme ilman tämän työkalun olemassaoloa. Uusien asiakkuuksien siirto Procountoriin onnistuu aina helposti, sillä käytettävissä olevat siirtotyökalut tukevat hyvin historiatietojen siirtoa.” Saviala paljastaa.

”Yhteistyö Procountorin kanssa on ollut erittäin hedelmällistä alusta alkaen. Olemme oppineet todella paljon digitaalisesta taloushallinnosta Procountorin käytön ja siellä työskentelevien ihmisten myötä. Tämä on yhteistyötä parhaimmillaan.” Saviala iloitsee.

Lisätietoja

Tilitoimisto, mikäli harkitsette Procountorin käyttöönottoa, voitte ottaa yhteyttä Samuliin, kuullaksenne lisää heidän kokemuksistaan Procountorin käytössä:

Samuli Saviala
EMU Growth Partners
www.emu.fi

EMU Growth Parners | Tilitoimisto

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa ilmaiset tutustumistunnukset esittely-ympäristöön

Kokeile MAKSUTTA