EtusivuLeijonaemot ry

Procountor asiakastarina: Leijonaemot ry

”Kun Leijonaemoissa otettiin käyttöön Procountor, taloushallintoon ja kirjanpitoon tarvittava työaika väheni radikaalisti. Kahdesta työpäivästä viikossa tuli kaksi tuntia!”

Leijonaemot ry edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Lisäksi yhdistys tukee erityislasten vanhempien jaksamista ja hyvinvointia sekä vaikuttaa erityislapsiperheiden asemaan Suomessa.

Kun Leijonaemoissa otettiin käyttöön Procountor, taloushallintoon ja kirjanpitoon tarvittava työaika väheni radikaalisti. Kahdesta työpäivästä viikossa tuli kaksi tuntia! Hyvällä taloushallinnon työkalulla on ollut ajansäästön lisäksi merkitystä työviihtyvyyteen, kun työt sujuvat kätevästi ja nopeasti. Taloushallinnon kustannukset ovat pienentyneet ja prosessit sujuvoituneet. Vapautunutta työaikaa voidaan käyttää toiminnan ytimeen, vertaistukitoiminnan kehittämiseen ja vapaaehtoistoimijoidne tukemiseen.

Procountorin vahvuutena järjestöille ovat myös ohjelmiston integraatiomahdollisuudet, joiden ansiosta Leijonaemot ovat piakkoin ottamassa myös järjestötyöhön suunnitellun Membook-ohjelmiston käyttöönsä. Leijonaemoissa arvostetaan Procountorin monipuolisuutta. Se mahdollistaa paitsi ajasta ja paikasta riippumattoman itsenäisen työskentelyn, myös yhteiskäyttöisenä ohjelmistona saumattoman yhteistyön tilitoimiston kanssa.

Voit kokeilla Procountoria heti!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa maksuttomat tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.