Procountor asiakastarina: Rantalainen ja Filterpak: Tilitoimiston ja yrityksen saumaton yhteistyö

Filterpak on suomalainen, ilmansuodattimiin ja ilmanpuhdistusratkaisuihin keskittynyt yritys. Alusta asti visiona on ollut rakentaa yritys, joka edistää uusilla innovaatioilla ihmisten terveyttä heidän jokapäiväisessä elämässä. Yritys onkin kasvanut yhden miehen autotalliyrityksestä 100 henkilöä työllistäväksi puhtaan ja terveellisen ilman pioneeriksi. Nyt viimeisen puolen vuoden aikana yrityksen liikevaihto on nelinkertaistunut. Yrityksen toimitusjohtaja Peter Nordlund sanoo, että matkan varrella on ollut toki haasteita, mutta ne kuuluvat kasvuun.

Nopeaa taloudenhoitoa

Filterpak otti Procountorin käyttöönsä muutama vuosi sitten Rantalaisen suosituksesta. Näin saatiin ohjelmisto, jolla yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttö on sujuvaa. Käyttöönotto oli helppoa, siitä ei jäänyt mitään traumoja muistelee Peter Nordlund. Rantalainen opasti käyttöön ja ohjelmiston käyttö opittiin pian. Nykyisin talouden hoitoon menee viikossa vain 15 minuuttia, mikä on loistava saavutus yrityksessä, jonka liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa. Ostoreskontra ja myyntireskontra veisivät paljon enemmän aikaa, jos ei olisi hyvää ohjelmistoa, jolla ne pystytään helposti hoitamaan, sanoo Peter.

Reaaliaikaiset raportit kehityksen tukena

Peter kertoo, että omalla ohjelmistonäkymällään hän näkee heti rahatilanteen, tulevat laskut ja tuloksen. Procountorin reaaliaikaisten raporttien avulla hän pysyy helposti ajan tasalla yrityksen tuloksesta. Toki aiemminkin hänellä oli mutu-tuntumalla hyvä kuva yrityksen kehityksestä, mutta nyt kaikki tieto perustuu todellisiin lukuihin.

Tilitoimisto Rantalainen hoitaa kirjanpidon ja mikäli tähän liittyviä kysymyksiä tulee, hoitaa Rantalainen ne nopeasti. Kerran vuodessaPeter käy vain allekirjoittamassa tilitoimistossa tilinpäätöksen ja hän toteaakin, että kaiken talouden hoidosta säästyneen ajan voi käyttää myymiseen!

Sähköinen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa etätyöskentelyn

Rantalainen Länsi-Uudenmaa otti käyttöönsä Procountorin vuonna 2016 ja nyt suurin osa sähköisistä asiakkaista onkin Procountorin käyttäjiä. Procountorin käyttöönotto oli myös tilitoimistossa helppoa, kertoo Henrik Flück, Rantalainen, joka toimii liiketoimintajohtajana Rantalaisella. Sähköinen taloushallinto-ohjelmisto mahdollistaa myös kirjanpitäjän etätyöskentelyn ja asiakkaiden siirto toiselle kirjanpitäjälle esimerkiksi pidemmän poissaolon ajaksi on huomattavasti helpompaa. Rantalaisen Länsi-Uudenmaan tiimiin kuuluu useampia pieniä toimipisteitä ja kun aiemmin työskentely ja asiakkaat olivat sidottu tiettyyn toimipisteeseen, pystytään nykyisin hyödyntämään työntekijöiden erilaista ammattitaitoa ja vahvuuksia laajemmin.

Procountorin paketit joustavat asiakkaiden tarpeiden mukaan

Procountorin erilaisten pakettien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaille juuri sopivan palvelun riippuen asiakkaan tarpeista ja toiveista, kertoo Henrik. Jos asiakkaiden tilanne ja tarpeet muuttuvat myös palvelu ja paketit joustavat. Tästä syystä myös ohjelmiston tarjoamilla rajapinnoilla on ratkaiseva tekijä. Procountorissa myös tämä on otettu hyvin huomioon ja tarjolla on yhteistyökumppaneita eri tarpeita varten. 

Yhteiskäyttö mahdollistaa nopean palvelun ja ongelmanratkaisun

Kuten Filterpakin tapauksessa yhteydenpito asiakkaan ja kirjapitäjän välillä helpottuu, sillä yhteiskäytössä olevan ohjelmiston avulla kirjanpitäjä näkee tilanteen ja pääsee heti ottamaan kantaa ja ratkaisemaan mahdollisen ongelman. Ohjelmisto mahdollistaa aktiiviselle kirjanpitäjälle mahdollisuuden antaa paremmin neuvoja taloudenhoidossa ja näin myös asiakas hyötyy enemmän, kertoo Henrik.

Voit kokeilla Procountoria heti!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa maksuttomat tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.