Procountor-kokemuksia: Select Financial Services

Sähköinen toimintamalli asiakkaiden kanssa näkyy konkreettisesti myös tilitoimistossa, jossa ei ole lainkaan printtereitä. Ja miksi olisikaan, kun kaikki tapahtuu pilvipalvelussa – laadukkaasti ja automatiikkaa hyödyntäen, ilman papereita.  

”Kirjanpitäjämme saavat Procountorista irti ihmeitä”

Yrittäjien sähköinen tilitoimisto. Näin brändää helsinkiläinen tilitoimisto Select Financial Services  itsensä. Vuonna 2018 perustettu tilitoimisto hengittää asiakaslupaustaan. Sähköinen toimintamalli asiakkaiden kanssa näkyy konkreettisesti myös tilitoimistossa, jossa ei ole lainkaan printtereitä. Ja miksi olisikaan, kun kaikki tapahtuu pilvipalvelussa – laadukkaasti ja automatiikkaa hyödyntäen, ilman papereita.  

– Toimistomme perustettiin vuonna 2018, ja lähdimme liikkeelle suoraan täysin sähköisellä toimintamallilla. Kaikki kirjanpitäjämme olivat tottuneet jo aikaisemmissa työpaikoissaan sähköisen taloushallinnon hyötyihin, emmekä nähneet mitään syytä palata takaisin menneiden aikojen lippulappu-rumbaan, kertoo Tim Matikainen, Select Financial Servicesin perustaja.   

Procountor-kokemuksia, kuvassa kaksi naista

Procountorin edut uivat tilitoimiston asiakkaille

Tilitoimisto päätti alusta lähtien keskittyä Procountoriin. Ohjelmistosta saadaan paras hyöty asiakkaiden eduksi, ovathan kaikki tilitoimiston ammattilaiset Procountorin sertifioituja osaajia. 

– Valitsimme Procountorin sen monipuolisten ominaisuuksien ja automaatiomahdollisuuksien vuoksi. Ne mahdollistavat sen, että pystymme hoitamaan lakisääteisen kirjanpidon erittäin tehokkaasti, jolloin kirjanpitäjälle jää riittävästi aikaa asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärtämiseen. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan kirjanpidon päälle laaja-alaista liiketoimintakonsultaatiota numeroiden pohjalta. 

– Kun kirjanpito on hoidettu Procountorin avulla korkealla laadulla, on sen pohjalta helppo tarjota tukea yritysten muuttuviin liiketoimintatilanteisiin, Tim sanoo. 

Procountorin edut uivat tilitoimiston asiakkaille, kuvassa mies ja nainen

Lisäarvoa automaatiosta ja sähköisyydestä

Tilitoimiston asiakkaille Procountor on mahdollistanut lisäarvoa tuottavan asiantuntijapalvelun.

– Procountorin sähköisten ominaisuuksien myötä pystymme tekemään tehokkaasti myös erilaisia johdon laskentatoimeen ja rahoitushakemuksiin liittyviä työtehtäviä. Kun kaikki kirjanpitomateriaali löytyy yhdestä paikasta sähköisenä, sen pystyy jäsentelemään näppärästi sijoittajia tai luotonantajia varten. Myös hankerahoituksen seuraaminen onnistuu kätevästi dimensioimalla kuluja oikeille kustannuspaikoille. 

– Procountor vapauttaa kirjanpitäjiemme tietotaidon ja liiketoimintaosaamisen asiakkaidemme käyttöön, jolloin voimme olla asiakkaillemme kokonaisvaltainen kumppani tuloksellisessa liiketoiminnassa, Tim kiteyttää osuvasti.

Select Financial Services  2018 perustettu helsinkiläinen tilitoimisto, joka tarjoaa lakisääteisen kirjanpidon lisäksi myös laajasti muita yrittäjän tarvitsemia taloushallinto- ja liiketoimintapalveluja Procountor-ohjelmistolla.  

Kannattavaa liiketoimintaa tilitoimistolle

Miksi tilitoimiston kannattaa valita sähköinen palvelumalli? Mitä hyötyy tilitoimisto, entä sen asiakkaat? Lue lisää aiheesta sähköinen tilitoimisto. 

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa ilmaiset tutustumistunnukset esittely-ympäristöön

Kokeile MAKSUTTA

Procountor Taloushallinto kuvassa