Procountor Solo kokemuksia – helpottaa sekä kirjanpitäjän että yrittäjän arkea

Procountor Solo helpottaa sekä kirjanpitäjän että yrittäjän arkea

Porvoolainen Mona Lindroth tarjoaa korkealaatuisia graafisen suunnittelun ja visuaalisen markkinoinnin palveluja eri alojen yrityksille. Lindrothin oman yrityksen kirjanpidon hoitaa niin ikään porvoolainen tilitoimisto SisUkko. Taloushallinto-ohjelmisto Procountor Solo on helpottanut niin kirjanpitäjän kuin yrittäjän elämää.

”Lähdimme kokeilemaan Soloa kun saimme Finagon puolelta tiedon, että tällainen uusi sovellus on tulossa”, SisUkon yrittäjä Sanna Lehto kertoo.

Erityisesti uudessa työvälineessä kiehtoi sen luvattu helppokäyttöisyys ja kiinteä kuukausimaksulaskutus.

”Monissa taloushallinto-ohjelmissa veloitus tapahtuu tositeperusteisesti. Varsinkin pienillä toimijoilla voi olla aika iso haarukka siinä, kuinka paljon tositteita kuukausittain tulee. Solon kanssa tietää aina, kuinka paljon sitä laskua putkahtaa”, Lehto sanoo.

”Sooloyrittäjille ei ole aiemmin ollut tällaisia käteviä ja sopivan hintaisia alustoja”, Mona Lindroth jatkaa.

Helppokäyttöinen sovellus säästää selvää rahaa

Kirjanpitäjän työtä Procountor Solo helpottaa siten, että asiakas tekee sen avulla itse merkittävän osan kirjanpidosta lajittelemalla kuitit valmiiksi kululuokittain.

”Kun asiakas lähettää tiedot meille, niin ne saadaan päivitettyä tiliotteen taakse nappia painamalla. Sen jälkeen me vain tarkastamme kuitit. Tämä nopeuttaa työtämme”, Lehto kertoo.

Yrittäjän kannalta Procountor Solo on hyvä siksi, että se aikaansaa suoria kustannussäästöjä.

”Kirjanpitäjän laskut pysyvät hallinnassa, kun osan kirjanpidosta pystyy tekemään itse”, Lindroth toteaa.

Kaiken lisäksi ohjelmisto on myös helppokäyttöinen.