Procountor asiakastarina: Talouskonsultointi Mertaoja Oy

”Kirjanpitäjän työ muuttuu oleellisesti mielekkäämmäksi tallennustyön poistuessa ja työn muuttuessa kohti aktiivista ohjausta ja yhteistyötä.”

Talouskonsultointi Mertaoja Oy on Suomen sähköisin tilitoimisto ja pyrkii olemaan paras myös asiakaspalvelussa. Tilitoimisto tarjoaa kirjanpito-, palkanlaskenta-, controller-palveluita sekä muita taloushallinnon palveluita laajasti. Tilitoimiston erityisalueita ovat taloushallinnon prosessien konsultointi, sisäisen laskennan suunnittelu ja toteutus sekä omistajayrittäjän veroasiat.

”Procountorin parhaita ominaisuuksia ovat mielestäni ohjelmiston helppokäyttöisyys ja nykyaikaisuus sekä se, että asiakkaalla ja tiilitoimistolla on yksi yhteinen ohjelmistonäkymä ja näkemys taloushallinnon asioista. Procountor on myös kustannustehokas niin asiakkaalle kuin tilitoimistollekin.” toimitusjohtaja Anne Mertaoja Talouskonsultointi Mertaojasta laskeskelee.

”Asiakastyytyväisyys, taloushallinnon ajantasaisuus ja oikeellisuus paranevat Procountorin avulla. Helppokäyttöisyyden myötä myös asiakkaat kiinnostuvat taloutensa suunnittelusta ja seurannasta yhä enemmän ja tämä auttaa kohti parempaa johtamista. Kirjanpitäjän työ muuttuu oleellisesti mielekkäämmäksi tallennustyön poistuessa ja työn muuttuessa kohti aktiivista ohjausta ja yhteistyötä.” Mertaoja tiivistää.

”Siirtyminen Procountoriin muista järjestelmistä on mutkatonta, kun tietää mitä tekee, eli kannattaa luottaa kokemukseen ja kysyä referenssejä. Tietojen sisäänluku muista sovelluksista Procountoriin on riittävän vaivatonta ja hyvä vaihtoehto vaikka kesken tilikauden. Rohkeasti vaan…” Mertaoja kannustaa.

”Olemme Procountoriin ja procountorilaisiin erinomaisen tyytyväisiä – kiitokset molemmille!” Mertaoja iloitsee.

Tilitoimisto, mikäli harkitsette Procountorin käyttöönottoa, voitte ottaa yhteyttä referenssin antajaan kuullaksenne lisää heidän kokemuksistaan Procountorin käytössä:

Anne Mertaoja
Talouskonsultointi Mertaoja Oy
www.mertaoja.com

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa ilmaiset tutustumistunnukset esittely-ympäristöön

Kokeile MAKSUTTA