Procountor asiakastarina: Tilitoimisto Roihu

Tilitoimisto Roihu palvelee sekä suuria että pieniä yrityksiä ja asiakkaiden tarpeet ratkaistaan yksilöllisesti. Procountor mahdollistaa osaltaan sen, että tilitoimisto voi tarjota palveluitaan yrityksen toimialasta riippumatta, koska ohjelmisto taipuu asiakkaiden tarpeisiin.

Tilitoimisto Roihu Oy perustettiin vuonna 2016. Omistajat, Liisa, Joonas ja Teemu, työskentelivät entuudestaan taloushallintoalalla ja näkivät läheltä, miten sähköiset taloushallintoratkaisut kehittyivät sekä helpottivat tilitoimiston ja yritysten arkea.

”Näimme kuitenkin paljon sellaista uutta potentiaalia, jota ei sillä hetkellä kyetty tuottamaan tilitoimistomaailmassa”, Joonas täsmentää.

Pian yritystoiminnan alkuvaiheessa, Tilitoimisto Roihussa alettiin tarjoamaan automatisoituja sähköisiä palveluita, mitkä yhdistettiin liiketoimintaosaamiseen. Tilitoimistossa ajateltiin rohkeasti, että toiminta-alue voi sähköisillä työkaluilla olla aidosti koko Suomi.

Procountor valittiin selkeiden ominaisuuksien ja rajapintojen vuoksi

Roihun omistajat ovat käyttäneet Procountor-ohjelmistoa jo vuodesta 2011. Procountor valikoitui tilitoimiston ohjelmistoksi, koska sen hyvät ja selkeät ominaisuudet palvelevat sekä tilitoimistoa että sen asiakkaita.

”Siirtyminen Procountor-ohjelmistoon oli mielekästä. Siihen aikaan sähköisten järjestelmien käyttö oli voimakkaasti lisääntymässä ja näimme ohjelmassa paljon potentiaalia hoitaa asioita fiksummin ja nopeammin. Ohjelmistosta on hyvät rajapinnat useimpiin toiminnanohjaus- ja työajanseurantajärjestelmiin”, Joonas sanoo.

Roihussa palvellaan sekä suuria että pieniä toimijoita ja asiakkaiden tarpeet ratkaistaan yksilöllisesti. Procountor mahdollistaa osaltaan sen, että tilitoimisto voi tarjota palveluitaan yrityksen toimialasta riippumatta, koska ohjelmisto taipuu asiakkaiden tarpeisiin. Procountorin käytön nopeus saa myös Roihussa kiitosta.

”Procountor on kehittynyt vuosien varrella hyvin paljon. Esimerkiksi palkanlaskenta on kehitetty kokonaan uudestaan. Nykyisin se tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja erilaisten toimialojen tarpeisiin. Rajapinnat eri ohjelmistoihin tapahtuvat API-yhteyden avulla, mikä lisää taloushallinnon mahdollisuuksia yrityksen kokonaisvaltaisen talouden hoidossa. Myös tekoäly on tuonut nopeutta taloushallinnon hoitamiseen ja uskomme sen kehittyvän vielä voimakkaasti vuosien varrella”, Joonas kertoo.

”Procountorin tärkein ominaisuus on sen helppokäyttöisyys ja läpinäkyvyys. Useimmissa taloushallinnon ohjelmissa täytyy esimerkiksi avata useita ikkunoita edetäkseen maksamaan laskuja, luodakseen kirjanpitoa tai seuratakseen erilaisia raportteja.”

Joonas Jyrinki, Omistaja

Asiakkaan tarpeet edellä

Tilitoimisto Roihun toiminnan yksi tärkeimmistä kulmakivistä on asiakkaan liiketoiminnan tuntemus eli mistä yrityksen tulos muodostuu. Tämä ymmärrys mahdollistaa oikeiden taloushallinnon tukitoimien havaitsemisen, tunnistamisen ja luomisen yrityksien tarpeisiin. Tilitoimiston ydinosaamista on sähköinen taloushallinto ja raportointi, ohjelmistointegraatiot sekä liiketoimintaosaaminen.

”Meillä on korkeat vaatimukset taloushallinto-ohjelmistoille. Käytössä olevien ohjelmistojen tulee kyetä automatisoimaan taloushallinnon prosesseja eri toimialojen tarpeisiin. Näemme alalla vielä paljon potentiaalia tehostumiseen ja parempaan asiakaskokemukseen”, Joonas summaa.

Tilitoimisto Roihussa on heti toiminnan alusta lähtien kehitetty sähköisen taloushallinnon prosesseja vastaamaan pienten ja keskisuurten yritysasiakkaiden tarpeita. Tämä on näkynyt sekä tilitoimiston asiakkaiden että oman yrityksen henkilöstön tyytyväisyytenä.

”Vietimme juuri Roihun 7-vuotis syntymäpäiviä. Iloksemme on todettava, että meillä on hyvin motivoitunut henkilöstö ja avoin sekä positiivinen ilmapiiri. Tulemme kaikki mielellämme toimistolle! Totta kai voimme halutessamme etäillä, mutta yhdessä tekemisen voimaa ei vain voi korvata”, Joonas iloitsee.

”Kerran työkaverini otti vastaan toimistollemme uuden asiakkaamme henkilöstöä. Hän esitteli lyhyesti toimistoamme ja asiakkaat kävivät ohimennen tervehtimässä meitä muita. Myöhemmin kuulin asiakkaiden onnittelevan työkaveriani hyvästä työpaikasta. Näkee, että teillä on täällä hyvä ja positiivinen ilmapiiri. Tällainen lämmittää mieltä”, Joonas hymyilee.

Tilitoimisto Roihu

Lisätietoja

Tilitoimisto, mikäli harkitsette Procountorin käyttöönottoa, voitte ottaa yhteyttä Joonakseen, kuullaksenne lisää heidän kokemuksistaan Procountorin käytöstä.

Joonas Jyrinki
Tilitoimisto Roihu Oy
www.tilitoimistoroihu.fi

Tilitoimisto Roihu
Procountor Taloushallinto - Ostoraportti

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa ilmaiset tutustumistunnukset esittely-ympäristöön

Kokeile MAKSUTTA