EtusivuKoulutukset yrityksille ja yhdistyksilleProcountor-koulutuksen ohjeet

Procountor-koulutuksen ohjeet

Procountor tarjoaa asiakkailleen monipuolista sähköisen taloushallinnon ohjelmistokoulutusta. Tutustu koulutuksen ohjeisiin tältä sivulta.

Ilmoittautuminen Accountor Finagon toimistolla

Ilmoittauduthan vierailulle tullessasi Keilaniementie 1:n aulassa, jotta saamme tiedon saapumisestasi. Aulasta saat myös pysäköintiluvan autollesi. Bussireitit, aikataulut ja pysäkit löydät julkisen liikenteen reittioppaasta.

Jos kouluttaja tulee luoksesi

Koulutukset ja konsultoinnit voidaan järjestää kouluttajan toimitiloissa tai etäyhteystyökalua käyttäen. Asiakkaan luona järjestettävistä koulutuksista veloitetaan matka-ajasta 80 €/h sekä matkakustannukset pk-seudun ulkopuolelle. Minimiveloitus matka-ajasta on 80 €.

Koulutus etäyhteydellä

Ennen etäkoulutusta kouluttaja lähettää sähköpostitse osallistujalle koulutuksessa käytettävän linkin, puhelinnumeron sekä ohjeet etäkoulutukseen osallistumiseen. Verkossa olevan etäyhteystyökalun avulla voidaan katsella koulutukseen osallistuvien näyttöä ja keskusteluyhteys onnistuu joko kuuloke/mikrofoni –yhdistelmää (VoIP) käyttäen tai vaihtoehtoisesti koulutukseen osallistuja voi soittaa omalla puhelimellaan annettuun puhelinnumeroon.

Peruutusehto

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 2 vrk ennen koulutuspäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutusmaksun, joka on yhden asiakaskohtaisen koulutustunnin hinnaston mukainen hinta. Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%. Tämän lisäksi laskutamme kouluttajan matkakulut, mikäli näitä on jo ennakkoon kertynyt.

Koulutukset aihealueittain

Myynnit

Asiakas- ja tuoterekisterit, myyntilaskut, myyntitilaukset, tarjoukset ja joukkolaskut. Ulkomaan myynti ja käteismyynti sekä CRM-hallinnan käyttö. Laskujen lähetys eri kanavia pitkin, elinkaari ja erikoistilanteet sekä myyntilaskun, tuotteen ja asiakkaan oletustiliöinnit.

Ostot

Toimittaja- ja tuoterekisterit, kotimaiset ja ulkomaiset ostolaskut, sähköiset laskut, laskujen hyväksyntäkierto, maksaminen, laskun elinkaari, maksujen seuranta sekä ostolaskun, tuotteen ja toimittajan oletustiliöinnit.

Palkat

Henkilörekisteri, palkkojen perustiedot, matka- ja kululaskujen laadinta, palkkalaskelmien laadinta, lähetys ja maksaminen, palkkaraportit ja -ilmoitukset. Palkkojen oletustiliöinnit ja lomapalkkalaskenta.

Kirjanpito

Suositellaan käyttöönoton jälkeiseksi koulutukseksi. Oletustiliöinnit, ALV-käsittely, verotili ja kausiveroilmoitus, muistiotositteiden laadinta ja sisäänluku, kuukausittainen täsmäyttäminen ja raportointi, seurantajaksojen käyttö, kirjanpidon tehokas käyttö raporttien avulla, kirjanpidon automatisointi tositteilta ilmoituksille.

Tilinpäätös ja raportointi

Suositellaan kolmanneksi kirjanpidon jatkokoulutukseksi.Tilinpäätöksen vaiheet ja tilinpäätöstyökalut: toimintakertomus, tasekirja ja liitetiedot, tase-erittely ja tasekirjan arkistointi. Tuloveroilmoitus. Budjetointi, kirjanpitoraportit, vertailuraportit, johdon raportit, dimensioraportit ja maksuraportit. Raporttikaavat eli erikoisraporttien luominen ja muokkaaminen.

Tilintarkastus

Koulutus soveltuu sekä yrityksissä ja tilitoimistoissa tilintarkastajien yhteyshenkilöinä toimiville henkilöille että tilintarkastajille, jotka tarkastavat asiakkaidensa tietoja sähköisesti Procountorista. Koulutuksessa lähestytään Procountorin ominaisuuksia ja käyttöä tilintarkastamisen näkökulmasta. Tutustumme esimerkiksi järjestelmän kontrolleihin, raporttien hakuun ja aineiston tarkastamiseen.