EtusivuOhjelmistoesittelyt tilitoimistoille

Tilitoimistojen ohjelmistoesittelyt

Asiantuntijoidemme pitämät ohjelmistoesittelyt ovat ladattavissa täältä. Esittelytallenteemme ovat maksuttomia ja niiden lataaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Procountor Taloushallinto -ohjelmistoesittely

Procountor Taloushallinto sisältää kaiken tarvittavan talouden hallintaan ja kirjanpitoon. Se on Suomen suosituin ja monipuolisin taloushallinnon ohjelmisto, jota käyttää yli 30 000 suomalaista yritystä.

th esittely

Procountor Solo -ohjelmistoesittely

Tällä esittelytallenteella esittelemme pienyrittäjille suunnatun Procountor Solo -ohjelmiston ja sen toiminnot, sekä miten tilitoimisto pystyy ottamaan Procountor Solon osaksi omaa palvelutarjontaansa.

Solo ohjelmistoesittely

Procountor Tallennus -ohjelmistoesittely

Procountor Tallennus on moderni työkalu perinteiseen kirjanpitoon. Tutustu täältä sen toimintoihin sekä kuule miten otat sen osaksi omaa palvelutarjontaasi!

Procountor Tallennus -ohjelmistoesittely

Procountor Allekirjoitus: Sähköinen allekirjoitus asiakirjoille helposti ja ilman kuukausimaksua

Nimet alle dokumenttiin kuin dokumenttiin helposti vaikka omalta puhelimelta, tallennettuna tietoturvalliseen arkistoon. Vain 1,50€ per allekirjoitus.

allekirjoitus

Procountor Sopimuskone – helpoin tapa tehdä sopimus luotettavilla juridisilla sisällöillä ilman huolta

Sopimuskone on yli 10 000 yrityksen hyödyntämä ja se on tarkoitettu yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Sopimuspohjat löytyvät suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Henkilö istuu pöydän ääressä ja katsoo puhelinta. Pöydällä on läppäri.

Procountor Toiminnanohjaus -ohjelmistoesittely

Procountor Toiminnanohjaus –työkalu kattaa mm. sopimustenhallinnan, tunti- ja projektilaskutuksen, tuntikirjauksen, työajanhallinnan sekä integraatiot. Tutustu siihen tallenteen muodossa!

Procountor Toiminnanohjaus ohjelmistoesittely

Tutustu Jackbot-lisäpalveluun, jonka avulla parannat tilitoimiston suorituskykyä

Jackbot on lisäpalveluna saatava ominaisuus Procountor Taloushallintoon. Jackbot avaa tilitoimistolle mahdollisuuden parantaa:

  1. Työskentelyn laatua ja tehokkuutta
  2. Asiakastyytyväisyyttä
  3. Kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaille

Yrityskäyttäjän ohjelmistoesittelyt

Olemme tuottaneet yrityskäyttäjille omat ohjelmistoesittelyt, jossa pureudumme yrittäjien arkea koskeviin toimintoihin ja näytämme ohjelmiston heidän näkökulmastaan. Tutustu ohjelmistoihin yrittäjän näkökulmasta alta!