Procountorin uudet ominaisuudet versiossa 61.0

Procountorin versio 61.0 julkaistaan lauantaina 19.2.2022.

Yleistä

Helmikuun versiopäivityksessä julkaisemme tuloveroilmoituslomakkeen 6A vuodelle 2021. Lisäksi julkaisemme selvennyksiä ja käytettävyysparannuksia useille näkymille, mm. ostolaskuille, tase-erittelyyn, Verkkolasku- ja skannausosoitteet -näkymälle sekä Verotustiedot-näkymälle.

Ostolaskut

Olemme lisänneet ostolaskun Lasku-näkymälle vastaanotettujen verkkolaskujen ja skannauspalvelusta saapuneiden laskujen operaattori- ja osoitetiedon. Saatavilla olevan tiedon avulla käyttäjät voivat tarkastaa minkä operaattorin ja osoitteen kautta laskut on toimitettu. Verkkolaskuille on tarjolla sekä vastaanotto-operaattori että -osoitetieto. Skannatuille laskuille tarjolla on ainoastaan operaattori, koska vastaanotto-osoite on nähtävillä kokonaisuudessaan skannatun laskun kuvalta.

Ostolaskun laskukanava ja operaattori/vastaanotto-osoite eivät ole enää muokattavissa olevia tietoja laskuilla, jotka on luettu sisää Procountorin toimesta. Manuaalisesti sisäänluetuilla laskuilla tiedot ovat edelleen muokattavissa käyttäjän toimesta.

Tuloveroilmoitukset

Julkaisemme helmikuun versiopäivityksessä tuloveroilmoituslomakkeen 6A vuodelle 2021.

Verkkolasku- ja skannausosoitteet -näkymä

Olemme selkeyttäneet Verkkolasku- ja skannausosoitteet -näkymää ja jakaneet skannauspalveluosoitteet ja sähköpostiskannausosoitteet omiksi osioikseen paremman luettavuuden ja käytettävyyden saavuttamiseksi.

Tase-erittely

Tase-erittelyn lukujen tuhaterotttelun huomattiin kadonneen ja tämä hankaloitti tuhatlukujen lukemista käyttäjille. Asia on nyt korjattu ja tuhaterottulu toimii samalla tavalla kuin aiemminkin, myös PDF:n osalta.

Verohallinnon pankkitili Verotustiedot-näkymällä

Olemme muokanneet Verotustiedot-näkymän (Hallinta > Kirjanpidon tiedot > Verotustiedot) Verohallinnon pankkitili -kenttää niin, että kenttään ei voi enää lisätä numeroa, joka alkaa kirjaimilla RF. Aikaisemmin se oli mahdollista ja aiheutti ongelmia erityisesti Procountor Solo-asiakkaille. Nyt RF-alkuisen numeron lisääminen pankkitilikenttään ei ole enää mahdollista.

Käytettävyysparannukset

Myynnin raportointi

  • Olemme siirtäneet Myynnin raportoinnissa Määrä-sarakkeen taulukossa kuvaavammalle paikalle.
  • Lisää Myynnin raportoinnista pääset lukemaan Procountorin ohjekirjasta.

Ilmoittaudu maksuttomaan versiowebinaariin!

Webinaarissa käsitellään versiopäivityksen myötä tulevia uusia ominaisuuksia konkreettisesti Procountorissa.