Finago Avain

Kirjautuminen Procountoriin sekä maksujen vahvistaminen Procountor Solossa on helppoa Finago Avain -sovelluksella. Et enää tarvitse perinteisiä salasanoja, vaan Finago Avain -mobiilisovellus vahvistaa kirjautumisen Procountoriin tai maksut Procountor Solossa.

Finago Avain – turvallinen tapa kirjautua Procountoriin tai vahvistaa maksut Procountor Solossa

Finago Avain -mobiilisovellus korvaa perinteiset salasanalistat, kun kirjaudut Procountoriin tai vahvistat maksuja Procountor Solossa. Tarvitset vain käyttäjätunnuksesi ja henkilökohtaisen salasanan, jonka jälkeen voit vahvistaa kirjautumisen Procountoriin tai vahvistaa maksuja Procountor Solossa. Mobiilisovelluksen avulla yhdellä napinpainalluksella hoituu kirjautuminen Procountoriin tai maksujen vahvistaminen Procountor Solossa.

Sovellus toimii, vaikka puhelin olisi offline-tilassa. Lisäksi samaan käyttäjätiliin on mahdollista yhdistää useita laitteita, jolloin kirjautumisen vahvistaminen tai maksujen vahvistaminen onnistuu millä tahansa laitteella.

Kertakäyttösalasanalista toimii Finago Avaimen rinnalla Procountor käyttäjille, joilla ei ole älypuhelinta käytössään tai jotka eivät muutoin halua ottaa mobiilisovellusta käyttöön.

Lataa Finago Avain-sovellus

Finago Avain on kaikille Procountor- ja Procountor Solo-käyttäjille tarjolla oleva ilmainen sovellus, jonka saa ladattua puhelimeen Apple Store-, Google Play-sovelluskaupasta.

Kaipaatko apua ja ohjeita sovelluksen käyttöön? Ohjekirjasta saat ohjeita Finago Avain -sovelluksen käyttöön.

Myös Procountor Mini on osa Procountorin mobiilitarjontaa*

Voit tehdä matkalaskut kuitteineen kätevästi reissun päällä Procountor Mini -sovelluksella.
Tämän lisäksi Minillä voi tarkistaa ja hyväksyä laskuja sekä kuvata kuitit.
* Procountor Mini ei ole saatavilla Procountor Solo -tuotteeseen.