Sopimuskoneen älykäs asiakirjahallinta säästää aikaa

Ovatko yrityksesi sopimukset hajallaan eri pilvipalveluissa ja sähköposteissa? Älykäs asiakirjahallinta tuo sopimukset hallitusti yhteen paikkaan. Se ei vain arkistoi asiakirjojasi, vaan herättää ne eloon päivämäärien, liitteiden ja tunnisteiden avulla.

Ei pelkkä arkisto, vaan kokonaisratkaisu sopimuskaaokseen

Sopimuskoneen asiakirjahallinta varmistaa, että löydät tarvitsemasi asiakirjat nopeasti vuosienkin päästä. Eri käyttäjäroolien avulla hallitset helposti, kuka näkee mitäkin. Muistutustoiminto varmistaa, että et unohda sopimustesi tärkeitä päivämääriä.

Tuttu tapa kansioida asiakirjat, edistynyt käyttäjähallinta

Sopimuskoneen asiakirjahallinnassa voit järjestellä tiedostosi helposti kansioihin. Tiedostot saa turvallisesti jaettua haluamillesi käyttäjille tililläsi tai sen ulkopuolella. Voit helposti määrittää, mihin kansioon kenelläkin on pääsy.

Asiakirjojen rikastaminen tunnistetiedoilla

Sopimuskoneen asiakirjahallinta tarjoaa automatisoidut tunnistetiedot (esim. osapuolet, päivämäärät, aihe), joita voit hyödyntää asiakirjojesi rikastamiseen heti laatimishetkellä. Tunnisteiden avulla asiakirjojen löytäminen ja hallinta on entistä vaivattomampaa.

Älykäs, salamannopea haku

Monipuolinen hakumme mahdollistaa asiakirjojen etsimisen esimerkiksi kansioon, asiakirjan laatijaan, päivämäärään, tunnistetietoihin tai muuhun metadataan perustuen.

Löydä, älä unohda

Muistutustoiminto varmistaa, että et unohda sopimustesi tärkeitä päivämääriä (esim. sopimuskauden tai koeajan päättyminen, hinnankorotuspäivä). Saat sähköpostitse ilmoituksen lähestyvistä muutospäivistä. Voit ajastaa ilmoituksen lähetettäväksi myös valitsemillesi muille käyttäjille.

Tekoälyn luomat tiivistelmät asiakirjoista

Asiakirjahallinta sisältää tekoälyapulaisen, joka luo hiirenklikkauksella tiivistelmän mistä tahansa palvelussa olevasta asiakirjasta. Saat tiivistelmän aina omalla kielelläsi asiakirjan kielestä riippumatta.

Älykäs asiakirjahallinta

  • Alan parhaat tietoturvakäytännöt: sopimukset hallitusti yhdessä suojatussa paikassa
  • Automaattiset tunnistetiedot: paranna sopimustesi löydettävyyttä älykkäillä metatiedoilla
  • Älykäs, salamannopea haku: löydä sopimuksesi vaivattomasti myös vuosien päästä
  • Sopimusten tärkeät päivämäärät tallessa: ajasta itsellesi tai tiimillesi muistutukset toimenpiteistä
  • Lisäksi: yli 400 juristiemme ylläpitämää sopimusmallia + optio omiin sopimusmalleihin + pankkitason sähköinen allekirjoitus

Kysyttävää? Ota yhteyttä

Sopimuskone on yli 10 000 yrityksen hyödyntämä ja se on tarkoitettu muun muassa yrityshallinnon, työsuhteiden ja asiakassuhteiden asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin. Sopimuspohjat ja asiakirjamallit löytyvät suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Oletko jo asiakas? Ohjeet palvelun käyttöön ja vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät kumppanimme Docuen tukisivustolta. Maksullisen tilauksen tehneenä voit olla yhteydessä tukeen palvelun sisäisellä chat-toiminnolla tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: support@docue.com.