10.09.2024

Mukana tilitoimistopäivässä: Fuusor – Tehokkuutta datan analysointiin ja raportointiin

Tilitoimistopäivässä 26.9.2024 nähdään myös Procountorin ohjelmistokumppaneita. Yksi kumppaneistamme on Fuusor.

Fuusor BI on monipuolinen ja joustava raportointityökalu liiketoiminnan raportoinnin ja analysoinnin kehittämiseen ja automatisointiin. Palveluun voidaan tuoda kaikki sinua kiinnostava liiketoimintatieto. Eri lähteistä kerättyä dataa voidaan myös yhdistellä kätevästi.

”Fuusor tarjoaa Procountorin käyttäjille laajat raportointi-, budjetointi- ja konsolidointityökalut. Toimivan integraation avulla tietosi ovat aina ajan tasalla!”, kertoo Juulia Sillanpää, Fuusor BI-asiantuntija.

Fuusor vapauttaa organisaation manuaalisesta datatyöstä automatisoimalla tietojen keräämisen ja koko raportointiprosessin, työvirheet poistuvat ja aikasäästöt ovat merkittäviä. Fuusoriin on toteutettu yli 90 automatisoitua integraatiota, joilla dataa voidaan hakea joustavasti ohjelmistojen rajapinnoista, tietokannoista ja tiedostoista.

”Käytämme Procountoria asiakkaiden talouden hallinnassa, raportointi ja ennustaminen hoituu Fuusorissa. Rajapinnan ansiosta, molemmat toimivat reaaliajassa mahdollistaen loistavan asiakaskokemuksen.”, kertoo Accounting BO Oy:n yrittäjä Markus Rissanen kokemuksestaan Fuusorin ja Procountorin automatisoidusta integraatiosta.

Fuusor tarjoaa siis täyden BI-palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus ja konsultointi, kaikki integraatiot eri järjestelmiin, käyttövalmiit Fuusor pilvipalvelut sekä käyttöönotto avaimet käteen periaatteella.

”Tervetuloa moikkaamaan meitä tilitoimistopäivillä! Kerromme mielellämme lisää siitä, mitä Fuusor voi tarjota teille ja asiakkaillenne” – Juulia Sillanpää, Fuusor.