06.09.2021

Onnea uusi Platina-partnerimme, D-House Oy!

Procountor Platina-partneri: D-House Oy

Lämpimät onnittelut Platina-tasolle noususta, D-House Oy! Accountor Finagon Partneriohjelma on suunniteltu kasvuhaluisille tilitoimistoille, jotka haluavat kehittyä edelleen Procountor-ohjelmiston käytössä ja kasvattaa liiketoimintaansa.

Mistä tunnistaa Platina-tason tilitoimiston? Platina-tilitoimistolla on vähintään 100 Procountoria käyttävää asiakasta ja vähintään yksi auktorisoitu osaaja sekä kolme sertifioitua osaajaa. 


Mitä Accountor Finagon partneriohjelma ja Platina-tasolle nouseminen merkitsevät teidän yrityksellenne?

”Sähköisen taloushallinnon kumppanina Procountor-ohjelmisto on ollut meille helmi, jolla olemme voineet tehostaa huomattavasti asiakkaiden liiketoimintamalleja.

Yrityksemme palveluportaalista asiakkaat löytävät niin sähköisen taloushallinnon palvelut kuin liiketoiminnan kehittämisprojektipalvelut. Meillä on ilo olla osana asiakkaiden kasvupolkuja ja kehitysprojekteja.
D-House:n konserniosaaminen ja Procountorin konserniympäristö yhdistelmänä on kehityskohteenamme seuraavana tulevissa uusissa projekteissamme. Avoin API-rajapinta takaa asiakkaiden ulkoisten ohjelmistojen yhteensovittamisen joustavasti taloushallintoon.

Asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisen myötä, saavutimme Accountor Finagon Platina-tason. Procountor-ohjelmisto on edistänyt asiakkaiden toimintaprosesseja ja samalla vahvistanut D-House Oy:n osaamista sekä kasvua. Olemme äärimmäisen iloisia saavutuksestamme, sillä tiedämme asiakkaiden tehokkuuden ja kannattavuuden nousevan sähköisten työvälineiden ansioista. D-House Oy:n tavoite on jatkaa voimakkaan kasvun tiellä tuottaen asiakkailleen lisäarvoa markkinoiden parhaimpien ohjelmistokumppanien kanssa.

Kiitos saavutuksesta kuuluu erityisesti asiakkaillemme ja lupaamme jatkaa kasvukehityksen kärjessä kanssanne!”, kommentoi Nina Palmu D-House Oy:stä.

Onnittelemme lämpimästi! 💜