25.05.2022

Procountor uudistuu ja kehittyy – Toukokuu 2022

Entistäkin helpompaa kirjautumista: Finago Avain -sovelluksen korvaa lokakuussa uusi sovellus

Finago Avain -sovellus poistuu käytöstä lokakuussa ja se korvataan uudella sovelluksella. Uusi sovellus, Procountor Avain, kattaa kaikki nykyiset toiminnallisuudet ja enemmänkin: sovellus mahdollistaa muun muassa tietoturvallisemman kirjautumisen vahvistaminen. Jatkossa voimme myös kehittää sovellusta ja vastata käyttäjiemme tarpeisiin yhä ketterämmin.

Procountor Avain tulee ladattavaksi sovelluskauppoihin elokuun lopussa. Käyttöönotto onnistuu helposti Procountor-käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Kerromme lisää tulevissa kuukausikirjeissä ja muissa kanavissa.

Palkanlaskenta täydentyy työajanlyhennyskorvauksen käsittelyllä

Olemme edenneet kehitystyössä ja kesällä julkaisemme ensimmäisen osan kaivatusta työajanlyhennyskorvauksen käsittelystä!

Ensimmäisessä julkaisussa tuomme käyttöön työajanlyhennyksen yritys- ja palkansaajakohtaisen asetusnäkymän ja itse laskennan. Seuraavissa julkaisussa täydennämme ominaisuuksia esimerkiksi maksamisen palkkalajeilla ja raportoinnilla sekä muilla käyttöä helpottavilla ominaisuuksilla. Ohjekirjaamme julkaistaan kattavat ohjeet ominaisuuden käyttöönotosta ja käytöstä aina versiojulkaisun yhteydessä.

Lisää ympäristöjä uusien tilikarttojen pariin

Olemme siirtäneet osan asiakkaitamme uusien tilikarttaominaisuuksien pariin huhti- ja toukokuussa. Siirtoja jatketaan kesäkuun kuluessa.

Siirtymän yhteydessä asiakkaiden tilikartat ja raportointikaavat pysyvät ennallaan, mutta niiden muokattavuus helpottuu sekä raportoinnin eri mahdollisuudet monipuolistuvat. Lisäksi tase-erittelyyn tuodaan mahdollisuus tase-erittelyn automatisointiin, mutta itse tase-erittelytoiminto säilyy ennallaan ja tase-erittelyt voi jatkossakin tehdä manuaalisesti. Veroilmoitusten tilien mäppäys säilyy niin ikään ennallaan, mutta jatkossa niitä voi itse hallita.

Asiakkaitamme infoamme noin kaksi viikkoa etukäteen Procountorin viestillä kun ympäristö siirretään käyttämään muokattavia tilikarttoja sekä joustavampaa raportointia. Siirtojen jälkeen ympäristöihin tulee ilmoitus tehdystä siirrosta ja suositelluista toimenpiteistä sekä tarkistuksista siirron jälkeen.

Haluatko auttaa meitä kehittämään Procountoria? Vastaa kuukausittaiseen palautekyselyymme!

Voit vastata kuukausikirjeiden palautekyselyymme tämän linkin kautta. Arvomme vastanneiden kesken lahjakortteja ja vastaaminen kestää vain noin viisi minuuttia.

Procountor Friends -verkostossa pääset antamaan näkemyksesi Procountorin uudistuviin ominaisuuksiin

Friends on kaikille ohjelmistokäyttäjille avoin tuotekehitysverkosto. Voit osallistua yhteisössä oman mielenkiintosi ja oman aikataulusi mukaan erilaisiin aiheisiin sekä toimintoihin liittyviin tutkimuksiin, keskusteluihin ja testauksiin. Lue lisää Procountor Friendsin toiminnasta ja liity mukaan.