20.06.2022

Procountor-tuoteperhe uudistuu ja kehittyy – Kesäkuu 2022

Procountor Taloushallinto ja Tallennus

Palkanlaskenta täydentyy työajanlyhennysvapaan käsittelyllä

Työajanlyhennysvapaan asetukset ja laskeminen on nyt julkaistu kesäkuun päivityksessä! Nyt on mahdollista asettaa laskenta aktiiviseksi, määritellä yritys- ja palkansaajakohtainen asetus ja viedä tietoja takautuvasti palkansaajan tietoihin. Loppukesästä julkaisemme itse maksamisen ja jatkamme syksyllä toiminnallisuuksien täydentämistä.

Ammattiyhdistysmaksujen käsittelyn vaiheittainen julkaisu aloitetaan myös loppukesän aikana, olemme innoissamme voidessamme tuoda teille nämä työtänne helpottavat ominaisuudet matkalla kokonaisvaltaista Procountor Palkanlaskentaa. 

Annathan meille palautetta uusista ominaisuuksista asiakaspalvelun kautta!

Oletko huomannut myös palkkoihin liittyvät blogikirjoituksemme, jossa paneudumme laajemmin Procountorin palkkojen tulevaisuuteen? Löydät sen TÄÄLTÄ

Tilikarttauudistusprojekti jatkuu – erä ympäristöjä siirtyi kesäkuussa

Kesäkuun päivityksessä siirrettiin yhä enemmän Procountor-ympäristöjä uusien tilikarttaominaisuuksien pariin. Tilikarttauudistus sisältää useita parannuksia kirjanpidon raportointiin ja tilikarttoihin: mm. tilikarttojen ja raporttikaavojen muokkaus on yhä helpompaa ja joustavampaa. Lisäksi jatkossa on mahdollista määrittää asetuksia, joilla voi automatisoida tase-erittelyä.

Tilikarttauudistusprojekti ei pääty ympäristöjen siirtoon: olemme jo aloittaneet uusien toimintojen jatkokehittämisen ja raportointiin ym. liittyviä parannuksia näkyykin yhä tulevissa julkaisuissamme.

Seuraavat versiopäivitykset elo- ja syyskuussa

Heinäkuussa pidämme tauon kuukausittaisista versiopäivityksistä. Pienempiä päivityksiä tehdään kuitenkin tarpeen mukaan öisin ja osa kehitystiimistämme päivystääkin paikalla myös läpi heinäkuun. Lomien jälkeen ajoitamme versiopäivitykset juhlapyhäpoikkeuksia lukuun ottamatta kuun kolmannelle lauantaille, näin ollen siis elokuun päivitys on luvassa 20.8. ja vastaavasti syyskuun päivitys 17.9. Käyttökatkoista lisätään muistutus Procountorin Tiedotteet-listaan aina versiopäivitysviikon maanantaina.

Entistäkin helpompaa kirjautumista: Finago Avain korvataan uudella sovelluksella

Kirjautumiseen ja maksujen vahvistamiseen käytetty Finago Avain -sovellus poistuu käytöstä loppuvuodesta. Sovellusta korvaamaan julkaistaan kokonaan uusi sovellus: Procountor Avain. Procountor Avain kattaa kaikki nykyiset toiminnallisuudet ja enemmänkin: sovellus mahdollistaa muun muassa tietoturvallisemman kirjautumisen vahvistaminen. Jatkossa voimme myös kehittää sovellusta ja vastata käyttäjiemme tarpeisiin yhä ketterämmin.

Procountor Avain tulee ladattavaksi syksyllä. Käyttöönotto tulee onnistumaan helposti Procountor-käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Julkaisun lähestyessä tiedotamme kaikkia käyttäjiämme mm. Procountorin kirjautumissivulla.

Haluatko auttaa meitä kehittämään Procountoria? Vastaa kuukausittaiseen palautekyselyymme!

Voit vastata kuukausikirjeiden palautekyselyymme tämän linkin kautta. Arvomme vastanneiden kesken lahjakortteja ja vastaaminen kestää vain noin viisi minuuttia.

Procountor Friends -verkostossa pääset antamaan näkemyksesi Procountorin uudistuviin ominaisuuksiin

Friends on kaikille ohjelmistokäyttäjille avoin tuotekehitysverkosto. Voit osallistua yhteisössä oman mielenkiintosi ja oman aikataulusi mukaan erilaisiin aiheisiin sekä toimintoihin liittyviin tutkimuksiin, keskusteluihin ja testauksiin. Lue lisää Procountor Friendsin toiminnasta ja liity mukaan.

Procountor Solo

Aiemmin kesäkuussa helpotimme entisestään verkkolaskujen lähettämistä Solossa: Solo osaa nyt tarkistaa asiakkaasi y-tunnuksen perusteella, onko asiakkaallasi mahdollisuus ottaa vastaan verkkolaskuja. Saat laskun Esikatselu-näkymällä ilmoituksen, mikäli asiakkaasi vastaanottaa verkkolaskuja ja voit halutessasi lähettää laskun verkkolaskuna. Verkkolaskuosoitetiedot myös tallennetaan asiakkaasi yhteystietoihin.

Kesän aikana julkaisemme lisäksi päivityksen, jonka myötä parannamme viitemaksuaineistojen käsittelyä.

Allekirjoitus

Kesällä julkaisemme Allekirjoituksesta päivitetyn version, jossa olemme entisestään parantaneet käytettävyyttä ja turvallisuutta. Samalla yhdenmukaistamme vastaanottajan toiminnallisuuksien ulkoasua. Tulossa on myöhemmin syksyllä tilinpäätöksen allekirjoittamista tukeva työnkulku, josta kerromme heti alkusyksystä tarkemmin lisää. Pysytään siis kuulolla ja sillä välin – oikein miellyttävää kesää!