19.11.2019

Accountor Finago valmistelee siirtymistä Tikonista Procountor-ratkaisuihin

Accountor Finago valmistelee siirtymistä Tikonista Procountor-ratkaisuihin

Taloushallinnon uusi vuosikymmen muuttaa kirjanpidon manuaalisesta tallennustyöstä reaaliaikaiseksi liiketoiminnan kirittämiseksi. Pitkään palvellut kirjanpito-ohjelmisto Tikon ei enää vastaa tulevaisuuden vaatimuksia.

“Tikon on ollut aikansa helmi ja sen kanssa on tehty hyvää työtä, josta kuuluu iso kiitos Tikonin parissa työskentelevälle tiimille sekä uskollisille asiakkaillemme. Taloushallinnon alan kehittyessä meidän on kuitenkin katsottava eteenpäin. Täysin reaaliaikainen taloushallintopalvelu tukee kirjanpitäjän roolin siirtymistä manuaalisten rutiinien hoitamisesta talouden asiantuntijuuteen. Tässä muutoksessa me haluamme olla mukana”, Accountor Finagon toimitusjohtaja Catarina Lindahl kertoo.

Olemme suunnittelemassa Tikonin elinkaaren loppua. Suunnitelman mukaan Tikon on toiminnassa vielä yli 2,5 vuotta, jona aikana autamme asiakkaitamme löytämään jokaiselle sopivimman ohjelmistoratkaisun Procountor-tuoteperheestä. Tikonia voi käyttää vielä vuoden 2021 tilinpäätösten tekemiseen.

“Tiedämme, että muutos tuo mukanaan aina haasteita. Tavoitteenamme on kuitenkin tehdä siirtymisestä mahdollisimman vaivatonta. Olemme yhteydessä Tikon-ohjelmistoa käyttäviin asiakkaisiimme, jotta voimme keskustella ja sopia siirtymäajan toimenpiteistä yhdessä,” sanoo Lindahl.

Me Finagolla vastaamme mielellämme kaikkiin aiheesta herääviin kysymyksiin puhelimitse tai sähköpostitse:

Myynti:
ma-pe 8:30 – 16:00
myynti@finago.com / 020 7879 830

Asiakaspalvelu:
ma-to 8:30–16:00
pe 8:30–12:00 (tikettejä käsitellään klo 16 asti)
tikonasiakaspalvelu@finago.com / 020 116 0420

tai asiakaspalvelu@procountor.com / 020 7879 840

Yhteistyöterveisin

Catarina Lindahl
Toimitusjohtaja
Accountor Finago Oy
catarina.lindahl@finago.com

Jarmo Lönnfors
Kaupallinen Johtaja
Accountor Finago Oy
jarmo.lonnfors@finago.com