06.10.2022

Tervetuloa Platina-partnereidemme joukkoon, Tilitoimisto Eliko Oy!

Partneriohjelmamme sai jälleen uuden tilitoimistokumppanin, kun Tilitoimisto Eliko nousi Platina-tasolle. Lämpimät onnittelut!

Platina-partnerit ovat aktiivisia Procountor-yhteistyökumppaneita, joille liiketoiminnassa sähköisen taloushallinnon palveluiden tarjoamisella on keskeinen osa. Platina-taso on partneriohjelman korkein taso.


Mitä Procountorin partneriohjelma ja Platina-tasolle nouseminen merkitsevät teidän yrityksellenne?

”Yksi meidän vuoden 2022 tavoitteista oli Platina-tason saavuttaminen. Platina-tason saavuttaminen tarkoittaa meille ensisijaisesti mahdollisuutta tarjota nykyisille ja tuleville asiakkaillemme korkeinta mahdollista laatuluokitusta. Me haluamme tarjota asiakkaille korkealaatuisia tilitoimistopalveluja ja Platina-tason partneruus on yksi keino viestiä osaamisestamme”, Elin Witt Tilitomisto Elikosta kertoo ja jatkaa: ”Ensiluokkaiset sähköisen taloushallinnon järjestelmät yhdistettynä korkeaan osaamiseen ovat modernin ja luotettavan tilitoimiston edellytyksiä. Tämän tason saavuttamiseksi on vaadittu vuosien työ, jatkuva kehittyminen, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä tietysti meidän ihanat asiakkaat. Taas on yksi tavoite saavutettu ja sitä on syytä juhlistaa!”

Lämpimät onnittelut!