Procountor asiakastarina: Pyöräilyseura Finska Kompaniet

”Yhdistyksemme talouden hoito sujuu helposti, vaikka urheilukisoja seuratessa”

Anna-Kaisa Packalen,
TALOUDENHOITAJA

Finska Kompaniet - Procountor asiakastarina

Finska kompaniet ry/rf

Finska Kompaniet on tänä päivänä yli 130:n aktiivipyöräilijän joukko, jossa edustettuina ovat pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Tampere, Turku, Vaasa, Oulu ja Lahti. Yhdistys edistää suomalaista kuntopyöräilyä niin harjoittelun kuin kilpailemisen muodossa. Pyöräilyseurassa tekeminen on intohimoista ja tosimielistä – mutta aina ilolla ja pilke silmäkulmassa. Yhdistys kokoaa yhteen pyöräilijöitä, jotka haluavat haastaa itseään ja haluavat ajaa kovaa hyvässä seurassa.

Yhdistys syntyi, kun joukko suomalaisia pyöräilijöitä lähti Ruotsiin osallistumaan paikalliseen 300 kilometrin mittaiseen Vätternrundan maantieajoon. Vuosi oli 2016.

Talouden hoitaminen pyöräilyseurassa

Pyöräilyseura Finska Kompaniet käyttää talouden hoitoon Procountor Taloushallintoa sekä jäsenrekisterin ja tapahtumien hallintaan myClub-ohjelmistoa. Tarkemmin tehtävät on jaettu niin, että:

  • Procountorissa tehdään kirjanpito ja tilinpäätös. Ostolaskut tulevat suoraan Procountoriin ja myös kululaskut tehdään suoraan Procountorissa. Myyntilaskuista sponsorilaskut lähetetään Procountorista.
  • Muutoin jäsen- ja tapahtumalaskut lähetetään myClubin puolelta, jonne esimerkiksi kyseinen tapahtuma kaikkine tietoineen on perustettu. Näiden osalta seurataan myyntireskontraa myClubissa ja tarpeen vaatiessa muistutuskirjeet lähtevät myös sieltä.
  • myClubin tiedot siirtyvät rajapintaa pitkin Procountorin kirjanpitoon ja ovat näin kirjanpitäjän käytössä. Kirjanpitäjällä on oikeudet myös myClubin puolelle.
Procountor Taloushallinto - Accountor Finago

Procountor käyttöön teidän yhdistykselle myös? Kokeile maksutta!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa maksuttomat tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.