EtusivuMothers in Business (MiB)

Procountor asiakastarina: Mothers in Business

Mothers in Business (MiB) on verkosto urasuuntautuneideille äideille, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. MiB tarjoaa tukea työelämätaitojen ja oman osaamisen kehittämiseen ja edistää äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa.

MiBissä hallinnolliset työt ovat keskitetty työntekijöille, jotta vapaaehtoistoimijat voivat keskittyä varsinaiseen järjestötoimintaan. MiBin yhdistyskoordinaattori Soile Pylsy on tyytyväinen Procountor-käyttäjä. Procountorin vahvuuksiksi Soile nimeää ohjelmiston helppokäyttöisyyden. Ohjelmistoa oppii käyttämään, vaikkei aiempaa taloushallinto-ohjelmistojen käyttökokemusta olisikaan. Procountorin ansiosta Soilen työajankäyttö ja järjestön resurssien hallinta ovat tehostuneet huomattavasti.

MiBissä on käytössä myös rajapinnan ansiosta Procountorin kanssa keskusteleva, järjestöille suunniteltu Membook-ohjelmisto, jolla he hallinnoivat jäsenrekisteriä, laskutusta ja osin viestintää. Membookista tositteet siirtyvät rajapinnan kautta suoraan Procountoriin, jossa laskut on helppo käsitellä. Sähköisen Procountorin avulla myös järjestön toiminnan raportointi rahoittajille onnistuu vaivattomasti.

Soilen top 3 syyt käyttää Procountoria:

  • Helppokäyttöinen ohjelmisto, jota oppii käyttämään, vaikkei olisikaan taloushallinnon ammattilainen.
  • Procountor on integroitavissa järjestöille tärkeisiin ohjelmistoihin, kuten Membookiin.
  • Procountorilla järjestön taloushallinto hoituu tehokkaasti, nopeasti ja luotettavasti

Kokeile itse!

Tutustu Procountor-ohjelmistoon ja tilaa ilmaiset tutustumistunnukset esittely-ympäristöön.

Kokeile MAKSUTTA