Procountor / 06.11.2020

eTasku – näppärä työkalu Tallennus -asiakkaille

Procountor Tallennus on tilitoimistoille kehitetty selainpohjainen ohjelmisto ns. ”mappiasiakkaiden” palvelemiselle ilman tilitoimiston ja loppuasiakkaan yhteiskäyttöä. Vaikka Procountor Tallennus tarjoaa perinteikkään tilitoimistopalvelun yritysasiakkaalle, siihen on mahdollista yhdistää täysin sähköisen kirjanpito-ohjelman etuja, jotka hyödyntävät sekä tilitoimistoa että yritysasiakasta.

Procountor Tallennuksen käyttöä voidaan tehostaa tarjoamalla eTasku-lisäpalvelua yritysasiakkaille. Yrittäjältä säästyy aikaa, kun kuitin toimittaminen tietoineen onnistuu alle aikayksiön kuvantunnistuksen ansiosta helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella.

Meidän toimistossa on ollut paljon perinteistä paperikirjanpitoa suosivia asiakkaita, jotka olemme saaneet suostuteltua “kokeilemaan” eTaskua kuittien kuvaamiseen sekä pdf-tiedostojen lähettämiseen, tänne tuomisen sijaan. Kaikki nämä aluksi hiukan vastahakoisetkin “kokeilut” ovatkin iloksemme jatkuneet tähän päivään asti – eikä vaihtointoa entiseen tapaan ole ollut kenelläkään!”

Marjo Kurhela, Tilitoimisto Kurhela Oy

Sen lisäksi että eTasku toimii myös matalankynnyksen kosketuksena sähköiseen taloushallintoon yritysasiakkaille, myös tilitoimiston päässä prosessit nopeutuvat, kun asiakkaan aineiston arkistointi ja käsittely hoituvat digitaalisesti. Tilitoimistolle eTaskun käyttö on ilmaista.

”eTaskua on lähtenyt käyttämään myös sellaiset ns. vanhan liiton asiakkaat, jotka ovat aikaisemmin olleet sähköistä taloushallintoa vastaan. Nämä asiakkaat ovat suorastaan innostuneet sovelluksen helppokäyttöisyydestä, ja ovatkin kehittyneet taitaviksi sen kanssa.”

Janni Kangasmäki, Mavico-Tilit Oy

Yksi suurimmista eduista tilitoimistoille onkin, että aineistot tulevat ajallaan kirjanpitoon ja API-rajapintoja hyödyntämällä aineistot toimitetaan Procountor Tallennukseen valmiiksi tiliöityinä lähes reaaliajassa. Tilitoimisto Kurhela Oy:n Marjo Kurhela on myös huomannut, että aineisto löytää kokonaisuudessaan useammin perille, kun käyttöön on otettu niiden toimittamista sujuvoittava sovellus, joka kulkee aina yrittäjän mukana:

Monet tuntuivat karsastavan ensin ajatusta siitä, että onko tästä ajallisesti mitään hyötyä, ja jos se onkin kovin hankalaa ja kallista, mutta todenneet että tämän helpommaksi ei voisi enää mennä. Kaiken lisäksi kuitteja katoaa 90 prosenttisesti vähemmän, kun niistä saa heti ottaa kuvan ohjelmaan käsiteltäväksi.”

Marjo Kurhela, Tilitoimisto Kurhela Oy

Procountor Tallennuksen ja eTasku-sovelluksen yhteispeli

Alla olevalla videolla pääset tunnissa tutustumaan eTaskun käyttöön – sekä loppuasiakkaan että tilitoimiston näkökulmasta. Näet konkreettisesti kuinka ohjelmisto toimii ja kuinka helposti käsitellyn aineiston siirto Procountoriin tapahtuu. Voit myös lukea lisää eTaskun ja Procountor Tallennuksen yhteispelistä täältä. 

Aiheesta muualla:

Lue lisää eTaskusta täältä

Procountor Tallennus – Tilitoimiston moderni työkalu perinteisen kirjanpidon tekemiseen

Procountor