Accountor Finago / 14.02.2018

You made my day – kiitos työkaverille!

You Made My Day - Accountor Finago

Jokainen työpäivä voi olla ystävänpäivä. Accountor Finagolla työkaveria voi muistaa You made my day -kortilla vuoden jokaisena työpäivänä. Korttiin voi kirjoittaa oman viestin työkaverille. Fyysisten korttien lisäksi kiitoksille on perustettu oma viestikanavansa, jossa kuka vaan voi jakaa viestinsä.

– Kiireen keskellä ei välttämättä aina muista huomioida niitä pieniä, hyviä hetkiä, joista monesti tulee hyvä fiilis koko päiväksi. Halusimme kannustaa tuomaan kiitoksen kohteita aktiivisemmin esille, kertoo Laura Evilä Accountor Finagon HR:stä.

You made my day -kortti on aivan ihana löytää omalta työpöydältä. Pieni kiitos piristää päivää suuresti, yritysasiakasneuvoja Camilla Tomperi sanoo. Camilla oli mukana ideoimassa ohjelmaa, jolla luodaan sellaista ilmapiiriä, jossa työntekijät kannustavat ja auttavat toisiaan.

Kaverin päivää voi piristää monin tavoin; auttamalla, ihan vain olemalla ystävällinen ja huomioiva, tekemällä ehkä hieman enemmän kuin on tarvitsisi. Kulkemalla vaikka yhden lisäaskeleen työkaverin vierellä haastavassa työtehtävässä.

Ihanaa ystävänpäivää toivottaa Accountor Finago

Accountor Finago