28.06.2023

Jo yli 240 rakennusalan yritystä hoitaa toimintojaan Jydacomin ja Procountorin yhteisratkaisulla

Aura Rakennus Oy

Jydacomin toiminnanohjaus yhdistettynä Procountor Taloushallinto -ohjelmistoon luo monipuolisen yhdistelmän suurille rakennusalan yrityksille 

Jydacom ja Procountor tarjoavat saumattoman toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ratkaisun rakennusalan yrityksille, jotka toimivat pääurakoitsijan roolissa. Jydacomin toiminnanohjausjärjestelmän ja Procountorin taloushallinnon ohjelmiston yhteisratkaisu mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan taloushallinnon hoitamisen rakennusalalla ja vastaa rakennusalan erityisiin tarpeisiin. Jydacom myy ja toimittaa tätä taloushallinnon kokonaisuutta nimellä Jydacom Talous PRO. Jo yli 240 rakennusalan yritystä hoitavat toimintojaan Jydacomin ja Procountorin yhteisratkaisulla.

Jydacom on Procountorin ensimmäinen sertifioitu ohjelmistokumppani 

Procountor lanseerasi ohjelmistokumppaneille suunnatun sertifiointiohjelman kesäkuussa ja Jydacom valittiin tärkeänä yhteistyökumppanina mukaan sertifiointi-pilottiin. Kesäkuussa suoritetun sertifioinnin myötä varmistettiin integraatioiden tekninen laatu ja asiakaskokemuksen erinomaisuus.  

Ohjelmistokumppanien sertifioinnin tavoitteena on varmistaa, että integraatiot palvelevat asiakkaitamme teknisesti erinomaisesti ja tarjoavat ensiluokkaisen yhteiskäytön asiakaskokemuksen. Jydacomin asiakaslähtöinen lähestymistapa ja vahva tuki asiakkaille ja kirjanpitäjille saavat kiitosta Procountorin ohjelmistokumppanuuksien kaupallistamisen kanssa työskentelevältä Business Development Managerilta Jaana Eroselta. 

“Olemme ylpeitä siitä, että Jydacom on ensimmäinen sertifioitu ohjelmistokumppanimme. Jydacom hoitaa asiakkuuksia erittäin asiakaslähtöisesti ja heidän käyttöönottokoulutuksiinsa sisältyy myös integraation käyttöönotto sekä asiakkaiden että kirjanpitäjien koulutusta “, Jaana iloitsee.  

Ratkaisukeskeistä yhteistyötä 

“Yhteistyö Jydacomin ja Procountorin välillä on ollut erittäin hyvää monella tasolla”, vahvistaa Procountorin Business Development Director Johnny Branders. Yhteistyö perustuu avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen, mikä on luonut positiivisen ilmapiirin. Haasteiden kohdatessa yhteistyö on ollut ratkaisuhakuista ja toimivaa. Yhdessä on mietitty yhteisiä tavoitteita ja suunniteltu kaupallisia ja teknisiä toimenpiteitä niiden saavuttamiseksi.

”Olemme yhdessä Procountorin kanssa kehittäneet tiiviisti suomalaisten rakennusliikkeiden taloudenhallintaa. Meillä on yhteinen visio siitä, että haluamme tarjota pääurakoitsijoille menestyksen tukemiseksi toimialan parhaan kokonaisratkaisun. Yhteistyömme on sujuvaa ja teemme päivittäin asiakkaidemme ja toimialan eteen töitä.

Sari Suominen, jydacom

Yhteistyön myötä asioiden hoitaminen on ollut helppoa myös henkilötasolla, ja yhteydenottojen kynnys on matala. Jydacom on myös ainoa ohjelmistokumppani, joka toimii Procountorin jälleenmyyjänä, hoitaen Jydacom Talous PRO -ohjelmiston myynnin, käyttöönoton ja tuen itse. 

Tämä erinomaisesti toimiva yhteistyö vahvistaa Jydacomin ja Procountorin asemaa taloushallinnon ratkaisujen tarjoajina rakennusalan yrityksille ja luo vahvan pohjan tulevaisuuden yhteistyölle. 

Aura Rakennus Oy luottaa Jydacomin ja Procountorin yhteisratkaisuun 

Myös suomalainen vahvasti kasvava Aura Rakennus Oy luottaa Jydacomin ja Procountorin yhteisratkaisuun. “Jydacomia käytämme tuotannonhallintaan ja Procountoria kirjanpitoon. Järjestelmät sopivat hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan” kertoo Aura Rakennus Oy:n talouspäällikkö Sami Valkama. 

Lue lisää Aura Rakennuksen kokemuksia täältä.