EtusivuBlogiKassaturva, nyt jo sadan miljoonan edestä rahoitettuja laskuja – 5+2 syytä ottaa palvelu käyttöön

Kassaturva, nyt jo sadan miljoonan edestä rahoitettuja laskuja – 5+2 syytä ottaa palvelu käyttöön

huone kuva

Suomalainen rahoitusmarkkina on muuttunut voimakkaasti viime vuosina. Perinteisistä pankeista on yhä vaikeampaa saada henkilökohtaista asiakaspalvelua, ja rahoituksen saamisesta on tullut entistä työläämpää sekä aikaa vievää.

Rahoituksen saaminen on olennaisessa osassa, että yritys pystyy kasvamaan sekä hyväksymään suurempia tarjouspyyntöjä. Rahoituksen avulla yritys pystyy varmistamaan tehokkaan kassankierron, eivätkä näin pitkätkään maksuehdot myyntisaatavissa vaikuta yrityksen taloudelliseen tilanteeseen.

Viime vuosina perinteisten pankkien kanssa asioidessa rahoituksessa erityisesti vakuuksien merkitys on kasvanut. Harvoilla yrittäjillä on kuitenkaan ylimääräisiä vapaita vakuuksia tarjottavana rahoittajille, mikä voi olla este rahoituksen saamiselle.

Vakuuksien tarkoitus on toimia turvana rahoittajalle, eli pankille. Useimmiten vakuuksilla tarkoitetaan reaalivakuuksia, jotka voivat olla mm. rahastosäästöjä, arvopapereita, asunto-osakkeita tai kiinteistöjä. Mikäli yritys ei pysty syystä tai toisesta maksamaan myönnettyä rahoitusta takaisin voi rahoittaja realisoida eli myydä reaalivakuudet ja käyttää niiden myynnistä saadut varat rahoituksen takaisinmaksuun.

Accountor Finago on rakentanut yhdessä PURO Financen kanssa Kassaturva -laskurahoitusratkaisun. Kassaturva -laskurahoitusratkaisussa yrityksen omat myyntilaskut toimivat lainan vakuutena, jolloin ylimääräisiä vakuuksia ei tarvita.

Nopea ja vaivaton käyttöönotto

Kassaturva -laskurahoitusratkaisulla voit rahoittaa myyntilaskusi erittäin helposti suoraan Procountorista.

Laskurahoitus- eli factoringratkaisu on erittäin vaivattomasti käyttöönotettava ja nopea sekä mahdollistaa sen, että voit toimia laskun luomisessa kuten olet tähänkin asti toiminut. Rekisteröi itsesi palvelun käyttäjäksi Kassaturvan verkkosivulla, ja voit parhaassa tapauksessa saada laskusi rahoitettua vuorokauden sisällä!

Palvelun avulla kaikenkokoiset ja -ikäiset yritykset toimialasta riippumatta voivat rahoittaa laskunsa

Ratkaisussa rahoitetut myyntisaamiset toimivat pääasiallisena vakuutena rahoitukselle. Tuote sopii kaiken kokoisille yrityksille, toiminimistä isompiin yrityksiin ja ilman toimialarajoituksia. Kassaturva on palveluna ollut erittäin suosittu. Tällä hetkellä sitä käyttävät sadat eri asiakkaat ja sen kautta on rahoitettu laskutusta jo lähes sadan miljoonan euron edestä.

Palvelu on myös erittäin joustava – voit itse valita, milloin ja paljonko rahoitusta hyödynnät. Näin pystyt pitämään rahoituskustannuksesi kohtuullisina.

Palvelu on yhdistetty kirjanpitojärjestelmääsi

Ainutlaatuista palvelussa on se, että se on yhdistetty kirjanpitojärjestelmääsi ja kohdistaa automaattisesti suorituksia. Tämä helpottaa, nopeutta ja yksinkertaistaa kirjanpitäjäsi työtä ja selkeyttää yhtiösi taloudellisten lukujen seurantaa.

Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu

Palvelun hinnoittelu on varmasti markkinoiden selkein. Ainoa palvelun käytöstä maksettava palkkio on rahoitusprovisio laskuista, jonka olet lähettänyt palvelun kautta rahoitettavaksi. Palkkion suuruus määräytyy käyttämäsi maksuehdon mukaan. Mitä lyhyemmät maksuehdot pystyt sopimaan ostajiesi kanssa, sen pienempi rahoitusprovisio on.

Näin rahoituskustannusten arviointi on erittäin helppoa ja pystyt joissain tapauksissa jopa hinnoittelemaan myyntisi vaaditun maksuehdon mukaan. Eli mitä lyhyemmän maksuajan saat tarjottua, sen edullisemmin ostaja voi tuotteitasi tai palveluitasi ostaa.

Kassaturvan uudet lisäpalvelut

Luottovakuutus luottotappioita vastaan

Uskomme, että tänä vuonna rahoitettujen laskujen kokonaissumma nousee jo satoihin miljooniin euroihin Kassaturvan uusien ominaisuuksien ja lisäpalveluiden myötä.

Kassaturvaa kehitetään jatkuvasti edelleen asiakaskokemuksen parantamiseksi. Uusimpana lisäpalveluna Kassaturvaan saadaan lisättyä luottovakuutus, joka suojaa saatavasi 95 %:sti asiakkaasi maksukyvyttömyyttä, maksun viivästymisiä ja poliittisia riskejä vastaan. Luottovakuutuksen avulla pystyt myös saamaan tietoa uusien asiakkaiden taloudellisesta asemasta sekä seuraamaan omien asiakkaiden taloudellisen tilanteen muutoksia.

Myös kuluttajalaskujen rahoittaminen on nyt mahdollista

Toinen uusi palvelu on Kassaturvan kautta lähetettyjen kuluttajalaskujen rahoittaminen. Aikaisemmin palvelun piiriin kuului vain yritysten välisten laskujen rahoittaminen mutta nyt palvelun piiriin voidaan ottaa jossain tapauksissa myös kuluttajalaskuja. Kassaturvan kuluttajalaskujen rahoittamisen edellytys on laskuttaminen Procountorilla.

Miksi ottaa Kassaturva palvelu käyttöön?

1. Nopea ja vaivaton käyttöönotto

2. Palvelu sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille

3. Palvelu sopii mille tahansa toimialalle toimivalle yritykselle.

4. Palvelu on yhdistetty kirjanpitojärjestelmääsi ja kohdistaa automaattisesti suorituksia

5. Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu

+ Lisäarvopalveluna mahdollista saada luottovakuutus luottotappioita vastaan

+ Nyt myös kuluttajalaskujen rahoittaminen on mahdollista

Kassaturvan kehittäminen ei suinkaan jää tähän, vaan meillä on uusia kehitysaihioita työn alla ja pääsemme piakkoin kertomaan niistä lisää, kerromme heti lisää, kun kehitystyö etenee.

Järjestimme 8.3.2022 Kassaturva-aiheisen webinaarin, ja voit katsoa webinaaritallenteen alta.Tilaa blogi sähköpostiisi

Saat ajankohtaisia vinkkejä muun muassa talouden sähköistämiseen ja pysyt aina ajan tasalla taloushallinnosta.