21.09.2022

Uutisia Procountor-ohjelmistokumppaneilta – syyskuu 2022

työntekijä-kirjaa-työaikoja

Tässä artikkelissa kerromme tuoreita kuulumisia ohjelmistokumppaneiltamme. Esittelemme, miten Procountorin yhdistäminen muihin ohjelmistoihin mahdollistaa tehokkaammat prosessit tilitoimistoille sekä liikkuvaa kenttätyötä tekeville yrityksille.

Procountor Toiminnanohjaus auttaa tilitoimiston tehokkuudessa

Talouden ja toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu, Procountor Taloushallinto yhdistettynä Procountor Toiminnanohjaukseen, tarjoaa vakiomuotoisen ja helposti käytteenotettavan valmiin integraation. Se ratkaisee alan tyypilliset tarpeet taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistojen välillä. Näin säästetään aikaa ja automatisoidaan manuaaliset työvaiheet!

Tyypillisesti ohjelmistojen välillä siirretään seuraavia tietoja automaattisesti:

 • Myyntilaskut toiminnanohjauksesta Procountorin kautta asiakkaille
 • Asiakkaiden myyntisuoritusten siirtomahdollisuus Procountorista Toiminnanohjaukseen
 • Ostolaskujen siirtomahdollisuus Procountorista toiminnanohjaukseen
 • Tuntitietojen siirtomahdollisuus Procountorin palkanlaskentaan

Procountor ja liikkuva kenttätyö

Tässä artikkelissa esittelemme tarkemmin kokonaisratkaisua Procountorin hyödyntämiseen liikkuvassa kenttätyössä. Nämä ratkaisut sopivat yrityksille, joilla on esimerkiksi seuraavanlaista toimintaa: asennusliiketoiminta, huoltoliikkeet, kodinkonehuolto, sähköpalvelut, lukkopalvelut, lämpöpumput, urakka- ja keikkatyöt, kaluston paikannus, siivous- ja kotipalvelut, viherrakentaminen tai kiinteistönhuolto. Kun työntekijät ja kalusto liikkuvat kentällä, on tärkeää, että yrityksen tekniset ratkaisut tukevat arjen prosesseja.

Asiakkaamme kertoo, että toimiva integraatio antaa mahdollisuuden keskittyä arvoon tuottavaan työhön ja järjestelmien yhdistäminen auttaa tehostamaan toimintoja digitaalisen automatiikan avulla. Integraatioiden avulla sinunkin yrityksesi voi saavuttaa suurta tehokkuushyötyä.

Keikat ja kenttätyö, liikkuvan työn ratkaisuja

 • Tyypillisesti työntekijät työskentelevät kentällä, työmailla ja kodeissa, kalusto on liikenteessä
 • Liikkuvan työn hallinnoinnin kannalta on tärkeää:
  • Tehtävien aikatauluttaminen ja jakaminen työntekijöille ja kalustolle
  • Tarjousten hallinta
  • Tuntien ja töiden kirjaukset
 • Samoja tietoja ei tarvitse kirjata kuin kerran
 • Työtilauksien töistä ja materiaaleista tiedot siirtyvät automaattisesti Procountorin laskutukseen
 • Tuntien kirjaukset siirtyvät usein myös palkanlaskentaan
 • Laskutus tehostuu, kun hukkatunnit ja lisätyöt tulevat esille
 • Optimoidaan kaluston käyttö
 • Kun tiedot työtunneista, laskutuksesta ja työvuoroista löytyvät yhdestä paikasta, työntekijät voivat keskittyä rauhassa itse työtehtäviin ja kalusto on tehokkaasti käytössä

”Easoftilla on ollut merkittävä positiivinen vaikutus yrityksen liiketoiminnan kasvuun ja yrityksen hallintaan. Kolmen tärkeimmän avainhenkilön aikaa vapautui arvioni mukaan 20-30 prosenttia Easoftin käyttöönoton myötä.”

Sorcolor Oy, yrittäjä Samuel Soronen.

Esimerkiksi alla mainitut ohjelmistokumppanit tarjoavat kokonaisratkaisua liikkuvan kenttätyön haasteiden ratkaisemiseen Procountor-integraatiolla. Integraatio on toteutettu Procountor API:lla:

Näin integraatiot toimivat

Voit ottaa helposti käyttöösi vakioidun ja testatun integraation tarpeidesi mukaan. Voit myös rakentaa kumppanin kanssa uuden.

 1. Valitse ohjelmistokumppani valmiista integraatioista
 2. Aktivoi valitsemasi integraatio kumppanin yhteydenottolomakkeen kautta
 3. Autamme sinua tarpeen mukaan

Kokonaisratkaisun avulla päällekkäinen työ vähenee, josta syntyy kustannussäästöjä. Aikaa vapautuu korkeamman tuntihinnan laskutettavaan työhön sekä yrityksen ydintekemiseen. Myös prosessit saadaan optimoitua, kun erilaisia papereita ja listoja ei tehdä manuaalisesti, sillä tiedot siirtyvät nopeasti ohjelmien välillä ja ovat aina ajan tasalla.

On hyvä muistaa myös inhimillinen näkökulma: automaattisen tiedonsiirron myötä virheiden määrä vähenee ja virheiden korjauksiin käytetty aika säästyy. Lisäksi manuaalinen rutiinityö voi olla monotonista, joten sen määrä voidaan kokonaisratkaisun avulla minimoida.

Jos haluat kysyä ohjelmistojen liittämisestä Procountoriin, autamme mielellämme. Täytä yhteydenottolomake, niin jutellaan lisää mikä ratkaisu sopisi sinulle.