Sakari Jorma / 13.12.2023

Askeleita kohti helpompaa arkea 

Accountor Robot

Maailmassa ja taloudessa myllertää. Me taloushallintoalalla teemme parhaamme valmistaaksemme asiakkaitamme tulevaisuuden epävarmuuksiin. Tarjoamme näkemystä, lisäämme ymmärrystä ja laadimme ennusteita liiketoiminnan tueksi. Samalla elämme itse keskellä oman alamme historian suurinta muutosta.

Teknologiasta on tullut yhä määräävämpi osa arkeamme. Ohjelmistot tekevät puolestamme jo nyt enemmän kuin koskaan, ja niiden käyttökokemus paranee koko ajan. Yhä useampi tuote ja palvelu on käden ulottuvilla juuri silloin, kun meillä on niille aikaa: kahvitauolla, kotisohvalla tai vaikka harrastuksissa.

Pankkipalvelut löysivät tiensä verkon kautta mobiiliin, ja meidänkin toimialallamme puhelimen kuittiskannerit ovat olleet käytössä jo pitkään. Kirjanpito kulkee vain askeleen perässä tätä kehitystä, ja kaikki tieto tulee pian olemaan saatavilla paitsi reaaliaikaisena myös juuri sellaisessa muodossa kuin sen itse kyseisellä hetkellä tarvitsee.

Muutos oli teemana myös Tilitoimistopäivässä. Kuten kaikki muukin kehitys ihmiskunnan historiassa, taloushallintoalallakin muutos tähtää siihen, että me ihmiset pääsisimme helpommalla. Tutun lainauksen sanoin ”work smarter, not harder”. Siksi puhumme teknologisten muutosten lisäksi työssä jaksamisesta ja viihtymisestä.

Myös kehitystyötämme ohjaa ajatus siitä, että ohjelmiston pitää tehdä työtä käyttäjälleen, ei päinvastoin. Lisäksi on tärkeää, että ohjelmisto tuntuu kuin itselle tehdyltä. Meidän tehtävämme on valita lukemattomista mahdollisuuksista ja hypen joukosta asiakkaillemme toimivimmat ratkaisut. Tiivistäen, haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta yksinkertaisempaa ja helpompaa.

Tuoreimpia askeleita kohti tätä tavoitetta ovat esimerkiksi aiempaa intuitiivisemmin luettavat raportit, tekoälyn tukema dimensiointi sekä täysin uutta käytettävyyttä yrityksen talousasioiden hoitoon tuova mobiilisovellus.

Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat luottaa siihen, että kehitystyömme ja panostuksemme kohti vaivattomuutta ja käyttäjäystävällisyyttä jatkuvat. Otetaan yhdessä pieniä ja suuria askeleita kohti tulevaisuutta.

Taloushallinnon kiemurat haltuun Procountorilla

Procountor tarjoaa työkalut yrityksen pyörittämiseen. Samalla ohjelmistolla hoituu kaikki oleellinen, kuten laskutus, kirjanpito, tilinpäätökset ja palkanmaksu.

Sakari Jorma

Vastaan Accountor konsernin teknologiakehityksestä. Sovellamme työssämme uusia teknologioita, alusta-ajattelua ja digitalisaation mahdollisuuksia, jotta voimme tarjota kaikille asiakkaillemme uusimmat ja moderneimmat työkalut sekä teknologiat.