Roope Rytkönen / 27.04.2023

Näin positiivinen kassavirta heijastuu asiakkaisiisi – neljä hyötyä

Tervetuloa lukemaan tietoiskuja yrityksen kassavirran hallinnasta. Tietoisku 4/5.

Ajantasainen laskutus ja nopea kassavirta ovat myös yrityksen asiakkaiden etu. Listasimme neljä syytä kassavirran parantamiseen asiakasnäkökulmasta.

1. Toimintavarmuus

Kassavirta määrittää yrityksen maksuvalmiuden ja kyvyn selviytyä markkinoilla. Kun yritykseen tulee enemmän rahaa kuin lähtee, yrittäjä voi tehdä tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen tarvittavat investoinnit ajantasaisesti. Näin ehkäistään kassanhallinnan haasteiden aiheuttamat viiveet töiden etenemisessä. Omasta maksukyvystään huolehtimalla yrittäjä varmistaa toimintansa jatkuvuuden ja projektien valmistumisen ajallaan.

2. Laatu

Positiivinen kassavirta lisää yrittäjän mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaansa tarkoituksenmukaisella tavalla. Kun kassankierto on kunnossa, stressi taloudesta vähenee ja resurssit keskittyä ydinosaamiseen lisääntyvät. Asiakkaille tämä heijastuu laadukkaampina tuotteina ja palveluina.

3. Jatkuvuus

Ennakoitava laskutus auttaa yrityksen asiakkaita hallitsemaan omaa talouttaan. Säännöllinen laskutusrutiini ehkäisee maksuvaikeuksia ja edistää asiakkaan mahdollisuutta ostaa yrityksen tuotteita jatkossakin. Läpinäkyvä ja ennakoitava laskutus auttaa asiakasta parantamaan omaa kassavirtaansa.

4. Joustavuus

Kun kassavirta on positiivinen, yrittäjä voi tarjota asiakkailleen mahdollisuuksia maksaa laskuja pienemmissä erissä.

Kun otat Kassaturvan käyttöön, saat rahat myyntilaskuista heti käyttöösi

Kassaturva on laskurahoituspalvelu, joka mahdollistaa myyntilaskujen rahoittamisen helposti ja nopeasti suoraan Procountor-ohjelmistosta riippumatta laskun koosta. Käyttämällä Kassaturvaa saat rahat myyntilaskuista välittömästi tilille, mikä parantaa yrityksesi kassavirtaa ja mahdollistaa osaltaan liiketoiminnan kasvun.

Roope Rytkönen

Haluan auttaa asiakkaita liiketoiminnan kehityksessä ja tuloksen parantamisessa. Kun haluat keskustella lisäarvoa tuottavista ratkaisuista taloushallinnon prosesseihin, kuten laskurahoituksesta tai sopimustenhallinnasta, laita viestiä roope.rytkonen@finago.com.